Η πρώτη φωτό με τον άνδρα της μετά από τις φήμες χωρισμού
Showbiz

Η πρώτη φωτό με τον άνδρα της μετά από τις φήμες χωρισμού

Πριν από περίπου δυο χρόνια είχαν κυκλοφορήσει οι «γνωστές» φήμες που πάντα κυκλοφορούν όταν κάποιος ή κάποια επώνυμη δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις με το έτερον ήμισυ!

Στην περίπτωση της συγκεκριμένης για όλους όσοι γνωρίζουν καλά εκείνη και τον άντρα της, ξέρουν πως το ζευγάρι έχει αποφασίσει να παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να διαφυλάξει τα σπάνια συναισθήματα που μοιράζονται.

Και για να το πετύχουν, σταμάτησαν και τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους σε λαμπερά events και κοσμικές εκδηλώσεις.

«Ισως αυτός να ήταν και ένας λόγος που άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι ο γάμος τους αντιμετωπίζει προβλήματα και πως βρίσκονται λίγο πριν από τον χωρισμό», είχε σχολιάσει κατά το παρελθόν στη Real στενή φίλη της όμορφης τραγουδίστριας, η οποία έχει αφοσιωθεί στον έγγαμο βίο, απολαμβάνοντας με τον σύζυγό της την κοινή τους ζωή. Ο ίδιος άνθρωπος είχε τονίσει:

«Ούτε υπήρξε, ούτε υπάρχει κρίση στον γάμο της Μαρίας και του Θέμη. Όλα πηγαίνουν καλά ανάμεσά τους και είναι πολύ ερωτευμένοι».

Πρόσφατα μάλιστα η ίδια «ανέβασε» και η σπάνια κοινή της φωτογραφία μέσα από την οποία εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώσει πως το ζευγάρι παραμένει το ίδιος ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι.

Δες για ποια πρόκειται τη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved