Ο πατέρας της Δήμητρας Ματσούκα είναι τραγουδιστής και δεν θα πιστεύεις ποιος είναι
Showbiz

Ο πατέρας της Δήμητρας Ματσούκα είναι τραγουδιστής και δεν θα πιστεύεις ποιος είναι

Είναι ο «φύλακας – άγγελος» της Δήμητρας Ματσούκα κι αυτός δεν είναι άλλος από τον πατέρα της, Δημήτρη.

Όπως η ίδια δηλώνει σε στενούς της ανθρώπους κάθε φορά που βρίσκεται κοντά στον μπαμπά της αισθάνεται απόλυτα ασφαλής και προστατευμένη!

«Είναι ο προσωπικός μου φύλακας άγγελος», φέρεται να λέει ξανά και ξανά στους ανθρώπους του προσωπικού της περιβάλλοντος η ηθοποιός.

Και μπορεί να μην είναι ηθοποιός, όμως κάτι είχε να πάρει η Δήμητρα αλλά και η Μαρία από τον μπαμπά τους, αφού εκείνος έχει ταλέντο στη φωνή.

Ο Δημήτρης Ματσούκας είναι ένας γνήσιος καλλιτέχνης και ένα αρσενικό «παλαιάς κοπής» που φημίζεται για την ειλικρίνεια του.

Παρότι βρίσκεται πολλά χρόνια στις πίστες, ο χαρακτήρας του δεν αλλοιώθηκε ούτε στο ελάχιστο, αφού ποτέ του δεν επέτρεψε στα αρνητικά της νύχτας να τον επηρεάσουν.

Οι δυο κόρες του, η Δήμητρα και η Μαρία αποτελούσαν πάντοτε την απόλυτη προτεραιότητα του, κάνοντας ό,τι περνά από το χέρι του για να τις βλέπει χαμογελαστές.

Ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν πως ο πατέρας της Δημήτρης Ματσούκας είναι τραγουδιστής και μάλιστα ιδιαίτερα γνωστός στον γνήσιο κόσμο της νύχτας.

Δες ποιος είναι στη gallery που ακολουθεί και άκουσε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Έτσι είναι ο χωρισμός»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved