Βανδή:Το επικό πρωινό που ετοίμασε για τους επώνυμους φίλους της με τα χεράκια της
Showbiz

Βανδή:Το επικό πρωινό που ετοίμασε για τους επώνυμους φίλους της με τα χεράκια της

Δεν υπάρχει αυτό το κορίτσι! Μας τρέλανε το βίντεο που «ανέβασε» νωρίτερα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία φέτος το καλοκαίρι δεν έχει σταματήσει να ποστάρει φωτογραφίες, μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως πέρασε μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών με τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Μετά την Πάρο όπου ταξίδεψε με τις φίλες, βρέθηκε στο Πήλιο με την οικογένειά της αλλά και διάσημους φίλους της και φυσικά τι είναι αυτό που κάνει με τρέλα και αγάπη η Δέσποινα όπου κι αν βρίσκεται;

Μα φυσικά να μαγειρεύει λιχουδιές.

Ο ηθοποιός λοιπόν το μεσημέρι της Δευτέρας (17-08) πόσταρε ένα βίντεο με όλα τα πιάτα που είχε ετοιμάσει εκείνη.

Και τι δεν είδαμε πάνω στο τραπέζι… από λαχταριστά κεφτεδάκια και παστίτσιο μέχρι ψωμί γεμιστό με φέτα και χωριάτικη σαλάτα.

«Το πρωινό μας διά χειρός Δέσποινας... δεν είναι πρωινό ... είναι του παραδείσου....!!!», σχολίασε ο ηθοποιός με την ίδια να απαντά: Άντε του χρόνου πάλι!!!❤️❤️❤️❤️❤️».

Πολλοί ήταν μάλιστα και οι επώνυμοι φίλοι τόσο της Δέσποινας όσο και του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου που έκαναν τα σχόλια τους.

Δες το βίντεο και τη gallery με όλες τις λιχουδιές δια χειρός της.

https://www.instagram.com/p/CD_MvV4h_Xx
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved