Ελένη Μενεγάκη: «Πόλεμος» στο Instagram της για το φόρεμα που αγόρασε στη Νάξο
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: «Πόλεμος» στο Instagram της για το φόρεμα που αγόρασε στη Νάξο

Τις διακοπές της στο πανέμορφο Κυκλαδίτικο νησί της Νάξου συνεχίζει η Ελένη Μενεγάκη!

Μια φωτογραφία της όμως και μια απάντηση σε follower στάθηκε αφορμή να στηθεί «πόλεμος» στο Instagram της. Τι συνέβη ακριβώς;

Η Ελένη το πρωί της Δευτέρας (17-08) ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία δείχνοντας μας πόσο όμορφα πέρασε το προηγούμενο βράδυ σε έξοδό της στο νησί.

Πόζαρε λοιπόν φορώντας ένα υπέροχο μάξι φόρεμα που της πήγαινε τέλεια. Μια από τις followers της λοιπόν θέλησε να μάθει την εταιρεία με την ίδια την Ελένη να της απάντα: «Το αγόρασα από την Νάξο , δεν πρόσεξα την ετικέτα ... Μου άρεσε πολύ».

Αυτή η απάντησή της στάθηκε αφορμή να δεχτεί ένα πικρόχολο σχόλιο από follower που της έγραψε: «έτσι είναι άμα έχεις λεφτά!!δεν κοιτάς ετικέτες και τιμές!!😘». Μετά από αυτό το σχόλιο ακολούθησε «πόλεμος» με τις διαδικτυακές φίλες της Ελένης να «αρπάζονται».

Η παρουσιάστρια βέβαια όπως κάθε άλλη φορά, έτσι και τώρα κράτησε μια διακριτική στάση, δεν απάντησε σε κανένα σχόλιο και εμείς απλά εκθειάζουμε την υπέροχη Ελένη που ξέρει ακριβώς και πώς να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους σχόλια.

Κατά τα άλλα αξίζει να πούμε πως το φόρεμα είναι μοναδικό και η Ελένη το απογείωσε φορώντας το.

Δες τα σχόλια στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved