Η εξομολόγηση της Χατζηβασιλείου «Συμβαίνουν άδικα πράγματα σε αυτή τη ζωή»
Showbiz

Η εξομολόγηση της Χατζηβασιλείου «Συμβαίνουν άδικα πράγματα σε αυτή τη ζωή»

Για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο "7 Μέρες TV" και στον Γιάννη Βίτσα, λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο νόημα της ζωής, αλλά και στο δρόμο που ακολουθεί ο καθένας από εμάς. Η ίδια μάλιστα τόνισε πως μετά από μια δύσκολη χρονιά, κατάφερε να βρει και πάλι τη δύναμή της.

«Πιστεύω οτι υπάρχει για τον καθένα ένα συμπαντικό σχέδιο, ένας συγκεκριμένος δρόμος που είναι να διανύσει... Είτε κάνεις μικρές παρακκλίσεις, είτε πάρεις ένα άλλο μονοπάτι, είτε στρίψεις δεξιά ή αριστερά, θέλοντας και μη, θα ακολουθήσεις τη διαδρομή που πρέπει», τόνισε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

hatzivasilioy3.jpg

Τι έμαθε η προηγούμενη χρονιά στη γνωστή παρουσιάστρια;

«Η προηγούμενη χρονιά μου έμαθε πως συμβαίνουν και άδικα πράγματα σε αυτή τη ζωή. Τα πάντα όμως γίνονται για κάποιο λόγο. Έρχονται για να μας προχωρήσουν, να μας διδάξουν. Εγώ ύστερα από αυτό, μπήκα πιο βαθιά στο κέντρο μου, ήρθα πιο κοντά στη δύναμή μου.»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αναφέρθηκε και στο βιβλίο το οποίο έγραψε η ίδια, με το οποίο μοίρασε βοήθεια σε αρκετούς, ειδικά την περίοδο της καραντίνας.

«Έγραψα ένα βιβλίο μετά από αυτή την έντονη εμπειρία. Οφείλω να ομολογήσω οτι είμαι συγκινημένη γιατί αισθήνθηκα οτι το βιβλίο βοήθησε πολλούς. Ειδικά στην περίοδο της καραντίνας. Ήταν ένα βοήθημα στο προσκεφάλι κάθε ανθρώπου που το διάβασε.»

H παρουσιάστρια απάντησε και στο εάν η συμπεριφορά των ανθρώπων γύρω της, άλλαξε, μετά από το μικρό διάστημα αποχής της από την τηλεόραση...

«Δεν άλλαξε, εγώ ήμουν με πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους στη ζωή μου. Δεν έκανα ποτέ παρέα με πρόσωπα της δουλειάς, εφόσον δεν είχα λόγο να συγχρονιστώ με τις συγκεκριμένες παρέες. Επί πολλά χρόνια τώρα έχω επιλεγμένους ανθρώπους μου. Φυσικά υπήρξε μια απότομη διακοπή μιας μακροχρόνιας σχέσης. Ήταν απώλεια. Αποκόπηκα από την ομάδα μου, από τα παιδιά που ήμασταν μαζί τόσα χρόνια, χωρίς να το θέλω και χωρίς να φταίω σε κάτι, ούτε εγώ, ούτε εκείνοι φυσικά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved