Ξεσπά η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Θα το φτάσω μέχρι το τέλος»
Showbiz

Ξεσπά η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Θα το φτάσω μέχρι το τέλος»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε για την απάτη που έστησε εις βάρος της μια 49χρονη και η οποία αποκαλύφθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από καταγγελία που έκανε νεαρή ηθοποιός.

Η 49χρονη που συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο είχε βάλει αγγελία και υποσχόταν ρόλους σε νέους ηθοποιούς, σε παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη, αλλά για να περάσουν από οντισιόν έπρεπε να πληρώσουν 70 ευρώ.

Η ηθοποιός είπε στη στην εφημερίδα “On time” και τη Σίσσυ Μενεγάτου: «Η κυρία αυτή, όπως με ενημέρωσαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου κατέφυγε ένα παρ’ ολίγο θύμα της, είχε βάλει μια αγγελία και ανακοίνωνε ότι ψάχνει ηθοποιούς. Όταν οι ηθοποιοί την έπαιρναν τηλέφωνο, τους έλεγε ότι ανήκει σε έναν σύλλογο της Επιδαύρου, ανύπαρκτος όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο οποίος επρόκειτο να ανεβάσει στο μικρό θέατρο της Επιδαύρου ή στο “Κιβωτός” μια παράσταση την οποία θα σκηνοθετούσα εγώ και τα σκηνικά – κοστούμια θα έκανε η κόρη μου Χριστίνα Κουλουμπή. Τους έλεγε όμως ότι για να πάρουν μέρος στην οντισιόν και να επιλεγούν θα έπρεπε να εγγραφούν στο σύλλογο αυτό δίνοντας 70 ευρώ, ενώ θα είχαν προτεραιότητα και στις θεατρικές δουλειές που θα έκανε ο σύλλογος».

Και τόνισε: «Εμένα με ενημέρωσε για όλα αυτά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από καταγγελία νεαρής ηθοποιού που της φάνηκε ύποπτο. Αυτή η γυναίκα τους έλεγε ψεύτικο όνομα και έδινε ένα χαρτί ενός ανύπαρκτου συλλόγου να υπογράψουν οι ενδιαφερόμενοι ηθοποιοί. Δυστυχώς, πολλοί νέοι ηθοποιοί δεν γνωρίζουν ότι στις ακροάσεις δεν πληρώνεις ποτέ. Αυτή είναι η αγωνία μου. Να μην έχουν πέσει θύματα πολλά νέα παιδιά που ελπίζουν να βρουν δουλειά και μάλιστα ονειρεύονται να είναι σε ένα σοβαρό θίασο όπως ο δικός μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved