Τσαπατάκης-Ρούσσου: Το ερωτευμένο ζευγάρι στις πρώτες του διακοπές στην Κρήτη
Showbiz

Τσαπατάκης-Ρούσσου: Το ερωτευμένο ζευγάρι στις πρώτες του διακοπές στην Κρήτη

Πως είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ! Το ότι πέρασαν όμως, τις πρώτες ερωτικές διακοπές τους στην όμορφη Κρήτη, δεν το γνωρίζαμε. 

Ο λόγος για την Βασιλική Ρούσσου και τον Αντώνη Τσαπατάκη. Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του My Style Rocks, η οποία μετέπειτα ασχολήθηκε ενεργά με τη μόδα την οποία και λατρεύει, και ο γνωστός Παραολυμπιονίκης απόλαυσαν τις πρώτες στιγμές του έρωτά τους στην όμορφη Μεγαλόνησο, ιδιαίτερη πατρίδα εκείνου.

Μάλιστα, πρόσφατα είδαμε και την πρώτη κοινή φωτογραφία τους, την οποία ανέβασε η καλή τους φίλη Έλενα Χριστοπούλου που βρισκόταν στην παρέα τους.

Το ζευγάρι δεν ανέβασε κοινά ενσταντανέ, όμως αποκάλυψε ο καθένας στον δικό του προσωπικό λογαριασμό κάποια από τα μέρη επισκέφτηκε στα Χανιά.

Τόσο η Βασιλική Ρούσσου όσο και ο Αντώνης Τσαπατάκης του οποίου οι δηλώσεις τον έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στο ευρύ κοινό, ανέβασαν φωτογραφίες από τα μαγευτικά Φαλάσαιρνα, μία από τις πιο όμορφες παραλίες των Χανίων.

Κανένας από τους δύο δεν έχει βγει δημόσια να μιλήσει για αυτή τη σχέση, όμως είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και δεν θέλουν να προκαλούν τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική τους ζωή.

Σημασία έχει πως το ζευγάρι απόλαυσε τις πρώτες κοινές διακοπές του απολαμβάνοντας συγχρόνως και τον παθιασμένο έρωτά του.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν από την Κρήτη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved