Γνωρίστε τους παρουσιαστές της περιφερειακής τηλεόρασης! (pics)
Showbiz

Γνωρίστε τους παρουσιαστές της περιφερειακής τηλεόρασης! (pics)

Μπορεί τα ονόματά τους να μην είναι γνωστά στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, ωστόσο ο καθένας τους έχει μεγάλο φανατικό κοινό, μέσα από τους περιφερειακούς σταθμούς.

Παρουσιαστές και παρουσιάστριες της περιφερειακής τηλεόρασης μίλησαν στο 7 Μέρες TV για την εμπειρία τους στη μικρή οθόνη.


Λευτέρης Κουμαντάκης ΚΡΗΤΗ TV

Βρίσκεσαι επί χρόνια στο ΚΡΗΤΗ TV, παρουσιάζοντας εκπομπές ενημέρωσης και πριν από μία εβδομάδα μέσα από το επίσημο Δελτίο Τύπου του τηλεοπτικού σταθμού ανακοινώθηκε ότι θα πάρεις τη θέση της Ιωάννα Μαλέσκου στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Καλό μεσημέρι». Τα συναισθήματά σου;

Η αλήθεια είναι ότι παρά το γεγονός πως θεωρώ τον εαυτό μου «παιδί» της ειδησεογραφίας, πάντα με δελέαζε το πεδίο της ψυχαγωγική δράσης! Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε τον πήχη και έθεσε τις προοπτικές της μεσημεριανής ζώνης σε υψηλότερο επίπεδο. Φέτος οι καταστάσεις επιβάλλουν να πετύχουμε κάτι ακόμα πιο δυνατό και αρεστό για τους τηλεθεατές μας, γιατί το αξίζουν! Όσο για τα συναισθήματά μου… Απόλυτη σιγουριά και αισιοδοξία μετά και τις πρώτες αντιδράσεις του κόσμου στα social. Από εμένα και τη Χριστιάννα Σκούρα, το τηλεοπτικό μου ταίρι, θα δείτε πράγματα πρωτοφανή ίσως για την περιφερειακή τηλεόραση.

ANΔΡΙΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ- ΚΡΗΤΗ TV

Επί 15 χρόνια παρουσιάζεις καθημερινά αλλά και εβδομαδιαία προγράμματα στο ΚΡΗΤΗ TV. Πώς προέκυψε η εμπλοκή σου με την τηλεόραση;
Τελείως αναπάντεχα! Ετοιμαζόμουν να φύγω για μεταπτυχιακό, όταν μου παρουσιάστηκε μια δουλειά στο ειδησεογραφικό τμήμα του ΚΡΗΤΗ TV. Έκτοτε η
τηλεόραση έγινε το επάγγελμά μου, η ζωή μου όλη.

Ποια παρουσιάστρια αποτελεί πρότυπο σου;
Η Ρίκα Βαγιάνη ήταν για μένα αυτή η σπίθα στην τηλεόραση που με έκανε να νιώσω ότι μπορείς να είσαι ο εαυτός σου
και να γοητεύεις με το μυαλό σου!


Μαρία Βαρδαλαχάκη SUPER B ΠΑΤΡΩΝ

Για περισσότερα από 20 χρόνια βρίσκεσαι στο τιμόνι των ψυχαγωγικών εκπομπών του SUPER B. Η πιο σημαντική τηλεοπτικά στιγμή σου;

Η καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή «The game» που παρουσιάζαμε με τον Πέτρο Φυτιλά, η οποία διήρκεσε οχτώ χρόνια. Γνώρισε υψηλή τηλεθέαση και το ότι αντιγράφηκε μέρος του concept από την πανελλαδική τηλεόραση αποδεικνύει ότι ήταν πρωτοποριακή παραγωγή.

Πώς σε αντιμετωπίζουν οι πολίτες;

Αν δεν χώρας στην αγκαλιά μιας τοπικής κοινωνίας και αν δεν περισσεύει η αγάπη για εσένα, τότε δεν φταίει καμία πόλη, αλλά εσύ. Έχω ευτυχήσει να αγαπήσω και να αγαπηθώ, αυτό με κάνει να νιώθω όμορφα.

Αναστασία Μπιτζιλέου ΚΡΗΤΗ TV

Με 25 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην τηλεόραση, έχεις δοκιμαστεί σε καθημερινές αλλά και εβδομαδιαίες πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και λαογραφικές εκπομπές.

Τι κρατάς από την πορεία σου;

Μόνο μεγάλες στιγμές και χαρές. H αγάπη και η εκτίμηση του κόσμου με έκαναν να μετρώ σήμερα μία εικοσιπενταετία στο χώρο! Μεγάλωσα με την τηλεόραση, είδα τη ζωή με άλλα μάτια, δημιούργησα, εμπνεύστηκα, καθιερώθηκα. Οι πιο μεγάλες μου στιγμές ήταν κάθε φορά που παρουσίαζα πολιτιστικές εκδηλώσεις με χιλιάδες μου! Εκστασιαζόμουν… Ένιωθα ότι τελικά είμαι γεννημένη για να κάνω αυτό το επάγγελμα, να ξεσηκώνω το κοινό, να μοιράζω χαμόγελα.

Διογένης Μαριόλας TV100

Έχεις μια εξαιρετικά μεγάλη πορεία, αφού ουσιαστικά τα τελευταία 30 χρόνια βρίσκεσαι ανελλιπώς στον τηλεοπτικό αέρα. Ποιες θεωρείς ως τις πιο σημαντικές στιγμές σου;

Ξεκινώντας με μουσικές εκπομπές στην ΕΡΤ2 και αργότερα στην ΕΤ3, σταθμοί στην πορεία μου ήταν το «Radar» και η «Μουσική Βιντεοθήκη». Επίσης, ξεχωρίζω στην TV100, όπου βρίσκομαι από το 1993, τις εκπομπές «La vie en Rose» που κάναμε με τη Φαίη Σκορδά και το «Stage»
σε σκηνοθεσία Κωστή Οικονομίδη.

Ποια πρόσωπα από όσα φιλοξένησες ανά τα χρόνια έμειναν χαραγμένα στην καρδιά σου;
Τζέιμς Μπράουν, Τζόαν Μπαέζ, Λιάν Φολί, Ουίλιαμ Πιτ, Μανού Ντιμπάγκο… Σπουδαίοι καλλιτέχνες, οι οποίοι όταν κατέβαιναν από τη σκηνή ήταν απλοί, φιλικοί και ταπεινοί στις συνεντεύξεις τους.

Αντιγόνη Ανδρεάκη TV CRETA

Με μια μακρά θητεία πολύ επιτυχημένων καθημερινών μαγκαζίνο με το «Live με την Αντιγόνη» συμπληρώνεις 23
χρόνια στον αέρα των καναλιών της Κρήτης. Τι κρατάς από αυτήν την πορεία;

Την ίδια και απαράλλαχτη αγωνία της καθημερινής επαφής με τους τηλεθεατές που είχα από την πρώτη στιγμή. Την ίδια μανία και χαρά να λειτουργώ σε ένα περιβάλλον που δεν αποκαλώ, όπως οι περισσότεροι, δουλειά αλλά για μένα είναι τρόπος ζωής και αποστολή… Νιώθω πραγματικά τυχερή που από το 1997 έως σήμερα έζησα και περιέγραψα κομβικές στιγμές της νεότερης ιστορίας της χώρας μου, αλλά και ειδήσεις που αφορούν την Κρήτη.

Γιώτα Σταύρου: ΗΠΕΙΡΟΣ TV1

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεσαι στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΗΠΕΙΡΟΣ TV1. Πόσο δύσκολο είναι τελικά να καταγράφεις την επικαιρότητα σε ένα κανάλι που φαντάζομαι ότι δεν έχει τις ίδιες ευκολίες με τα πανελλαδικά;

Πράγματι, είναι δύσκολο όταν βρίσκεσαι μακριά από τα κέντρα λήψης αποφάσεων που παράγουν και τις περισσότερες ειδήσεις, κι εσύ προσπαθείς να τις προσαρμόσεις στα τοπικά δεδομένα. Η αλήθεια πάντως είναι ότι το κοινό σε κάθε περιφέρεια δείχνει εμπιστοσύνη στα τοπικά ΜΜΕ, περιμένοντας να ενημερωθεί από αυτά όχι για ειδήσεις που μπορεί να
παρακολουθήσει σε έναν τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας, αλλά για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, τα οποία δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, λόγω και της έλλειψης ανταποκριτών από τα αθηναϊκά Μέσα, δεν παίρνουν την έκταση που θα έπρεπε.

Χριστίνα Κατανάκη: TV100

Κλείνεις περισσότερα από 20 χρόνια στην τηλεόραση, παρουσιάζοντας με επιτυχία καθημερινά προγράμματα
τόσο στο TV100 όσο και στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Για ποιο λόγο δεν επιδίωξες να δοκιμαστείς στην Αθήνα;

Είμαι γνήσια Θεσσαλονικιά! Και τώρα πια που το σκέφτομαι μάλλον ποτέ δεν επιθύμησα με όλη μου την καρδιά να αποχωριστώ την πόλη μου για μια καριέρα στην πρωτεύουσα. Συμφωνώ με τη ρήση «Δεν κάνουμε αυτά που θέλουμε, γιατί κάνουμε αυτά που θέλουμε».

Ήταν εν μέρει και φόβος του ότι θα έμπαινες σε αχαρτογράφητα τηλεοπτικά νερά;

Ήταν περισσότερο ότι είμαι Ταύρος. Σταθερή, συναισθηματική και δεμένη με πρόσωπα και καταστάσεις στην πόλη μου.

Λευτέρης Κούρκουλος: ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Εδώ και 15 χρόνια το τηλεοπτικό κοινό της Κρήτης σε έχει ταυτίσει με την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Πώς νιώθεις για αυτό;

Κατ’ αρχάς τυχερός γιατί κάνω μια δουλειά που ήθελα από μικρός. Το να εργάζεσαι σε περιφερειακό ΜΜΕ έχει πολλές διαφορές και λίγες ομοιότητες σε σχέση με μια αντίστοιχη δουλειά σε ένα πανελλαδικής εμβέλειας. Στην περιφέρεια δουλεύουν πολύ λιγότεροι άνθρωποι, οι οποίοι καλούνται να κάνουν περισσότερα πράγματα.

Υπάρχει ανταγωνισμός ή ίντριγκες μεταξύ των ανθρώπων που εργάζονται στα περιφερειακά μέσα μαζικής ενημέρωσης;

Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε όλα τα επαγγέλματα, απλώς στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο είναι λίγο πιο έντονο. Ωστόσο, είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός γιατί έτσι εξελίσσεσαι και βελτιώνεσαι. Όσο για τις ίντριγκες, μετά από 15 χρόνια στο χώρο έχω μάθει να τις διαισθάνομαι και να τις εξουδετερώνω! Είμαι της άποψης πάντως ότι το καλό πάντα νικά στο τέλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved