Είναι σύζυγος πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή κι έχει «τρελάνει» το Instagram
Showbiz

Είναι σύζυγος πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή κι έχει «τρελάνει» το Instagram

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες ενώ το Instagram account της είναι γεμάτο απίθανες φωτογραφίες της.

Πρόκειται για τη σύζυγο πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή και οι φωτογραφίες της με μαγιό έχουν «τρελάνει» τα social media. Το ζευγάρι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος απολαμβάνει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στο πανέμορφο Κυκλαδίτικο νησί της Νάξου.

Έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με την μικρή τους πριγκίπισσα να τους έχει «κλέψει» την καρδιά.

Οι δυο τους έχουν διατηρήσει ένα πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωής ενώ οι κοινές τους φωτογραφίες είτε σε επίσημες εξόδους είτε στα social media ενώ κατά το παρελθόν και είχαν κυκλοφορήσει και οι φήμες που ήθελαν το γάμο τους να περνά κρίση.

Ωστόσο εμείς από διαπιστώσουμε από την πρόσφατη φωτογραφία του τραγουδιστή είναι ότι το ζευγάρι παραμένει ευτυχισμένο.

«Ότι αγαπώ είναι εδώ . . χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν . . και σε σένα @missdivablondie που είσαι πάντα δίπλα μου και με τη δίκη σου πίστη και αγάπη με κάνεις να γνωρίζω ακόμα περισσότερο τη ζωή . . να κοιτώ τα ουσιαστικά . . αυτά που έχουν πραγματική αξία . . να αναμετριέμαι με τα συναισθήματά μου , να μην τα φοβάμαι , να αντιμετωπίζω τους φόβους μου , τις ανασφάλειές μου . . εσένα που ότι και να κάνω με στηρίζεις και με ακολουθείς . . εσένα που το όνειρό μου , το κάνεις και δικό σου . . Χρόνια σου πολλά . . και σ’ αγαπώ πάντα», έγραψε ο ίδιος ανήμερα της ονομαστικής της εορτής.

Δες τι φωτογραφίες της καλλονής συζύγου του στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved