Πολύ ακριβά θα πληρώσει το διαζύγιό του γνωστός ηθοποιός (pics)
Showbiz

Πολύ ακριβά θα πληρώσει το διαζύγιό του γνωστός ηθοποιός (pics)

Με τεράστια χρηματικά ποσά ο Γιούαν Μακ Γκρέγκορ  θα πληρώσει την απιστία που μετά από 22 χρόνια τίναξε στον αέρα τον γάμο του με την Εύα Μαυράκη.

Κατά την ολοκλήρωση του δια­ζυγίου τους δικαστήριο της Καλιφόρνιας έδωσε εντολή στον κινηματογραφικό Ομπι-Ουάν

Κενόμπι των «Star Wars» να παραχωρήσει στην ελληνικής καταγωγής σχεδιάστρια μόδας και σκηνογράφο περιουσιακά στοι­χεία και ρευστό εκατομμυρίων.

Ειδικότερα ο δικαστής απο­φάσισε ότι ο 49χρονος Μακ Γκρέγκορ πρέπει να καταβάλ­λει στη Μαυράκη κάθε μήνα 46.400 ευρώ ως διατροφή, ρευ­στό περίπου 340.000 ευρώ, ενώ της παραχωρεί και τη βίλα στο Λος Άντζελες αξίας 4.200.000 ευρώ στην οποία μεγάλωσαν τα τέσσερα παιδιά τους.

Καλείται δε να παραδώσει στην 53χρονη ομογενή κοσμή­ματα και πέντε από τα πανά­κριβα αυτοκίνητά του, τα οποία ανήκουν στη φημισμένη συλλο­γή 34 πολυτελών οχημάτων και αυτοκινήτων, αντίκες μεταξύ των οποίων και το αγαπημένο του κατσαριδάκι Volkswagen Beetle.

Επίσης ο ηθοποιός που λίγες ημέρες πριν από τον χωρι­σμό του ζευγαριού το 2017 πιά­στηκε στα πράσα να φιλάει τη συμπρωταγωνίστριά του στο «Fargo» Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ οφείλει να καταβάλει στην πρώην σύζυγό του τα μισά από τα έσοδα εκατομ­μυρίων που είχε από τη συμ­μετοχή του στις ταινίες «Star Wars», καθώς και ποσοστό των αποδοχών του για την εμφάνισή του στις ταινίες «Angels and demons», «The men who stare at goats» και «Moulin Rouge».

Παράλλη­λα δεσμεύε­ται ότι θα κα­ταθέτει στον τραπεζικό λο­γαριασμό της Μαυράκη ποσοστό από τα μελλοντικά έσοδά του από ταινίες. Ο Μακ Γκρέγκορ και η Μαυράκη, σύμ­φωνα με τη δι­καστική απόφαση, θα έχουν την κοινή επιμέλεια της εννιάχρονης κόρης τους Ανούκ ώσπου να ενηλικιωθεί.

Χωρίς βέρα

Η κρίση στη σχέση του ζευγαριού μετά το «απαγορευμένο» φιλί του στη Γουίνστεντ το 2017 αποκα­λύφθηκε λίγες ημέρες αργότερα, όταν η Μαυράκη εμφανίστη­κε χωρίς τη βέρα της. Ο Μακ Γκρέ­γκορ, που αμέ­σως άρ­χισε να βγαίνει με τη Γουίνστεντ, παρά την οργή της μεγαλύτε­ρης κόρης του Κλάρα, κατέ­θεσε αίτηση διαζυγίου το 2018.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved