Αγνώριστη μετά το τέλος του Survivor! H απώλεια των κιλών και οι αλλαγές
Showbiz

Αγνώριστη μετά το τέλος του Survivor! H απώλεια των κιλών και οι αλλαγές

Θα χρειαστείς λίγο χρόνο ώστε να καταλάβεις ποια είναι! Εμείς τουλάχιστον είδαμε ξανά και ξανά τις τελευταίες φωτογραφίες από τις διακοπές της για να διαπιστώσουμε πως πρόκειται για την πρώην παίκτρια που Survivor.

Πρόκειται λοιπόν για τη Φελίσια Λαπάτη.

Το κορίτσι που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης, λίγους μήνες μετά το τέλος του παιχνιδιού, έμεινε έγκυος, γέννησε και τώρα σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τον ερχομό του γιου της, είναι αγνώριστη.

Όπως κι εσύ θα παρατηρήσεις έχει μείνει μισή ενώ παρατηρήσαμε και κάποιες αλλαγές τόσο στο πρόσωπό της όσο και στο στιλ των μαλλιών της.

«Το σώμα επανέρχεται μόνο του και δεν χρειάζεται άγχος. Φυσικά και έτρωγα στις λιγούρες μου και εννοείται πως ζήταγα πολύ περισσότερο φαί από ότι πριν. Εννοείται όμως πως πρόσεχα όταν μπορούσα να κρατηθώ και δεν σταμάτησα ποτέ τη γυμναστική, ακόμα κι αν ήταν να πάω μισή ώρα για περπάτημα.

Η ξαφνική αύξηση του σωματικού μου βάρους δεν ήθελα να ξεφύγει κυρίως για ψυχολογικούς λόγους για αυτό επισκέφτηκα και την διατροφολόγο», είχε πει η ίδια μιλώντας για την απώλεια των κιλών που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη της.

Μετά το «έριξε» και στη γυμναστική και δες στη gallery τα απίθανα αποτελέσματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved