Άγριες Μέλισσες: Θα ενθουσιαστείς με τις φώτο του Λάμπρου από τις βουτιές του!
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Θα ενθουσιαστείς με τις φώτο του Λάμπρου από τις βουτιές του!

Ο Λάμπρος από τις Άγριες Μέλισσες απολαμβάνει μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα λίγο πριν ξεκινήσουν πάλι τα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1!

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος υποδύεται τον Λάμπρο στις Άγριες Μέλισσες και είναι ο δάσκαλος στο Διαφάνι και τρελά ερωτευμένος με τη Λενιώ, περνά αυτές τις μέρες ανέμελα μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του!

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος είναι λάτρης του Instagram, μας χάρισε όμορφα στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες στιγμές του. Απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα, έκανε τις βουτιές του και εντυπωσιαστήκαμε με το βίντεο που πόσταρε ο Πατρινός ηθοποιός από τους καταρράκτες της Νέδας που είναι ο «θησαυρός» της Πελοποννήσου!

Μάλιστα, σχολίασε το βίντεό του γράφοντας: «Η Νέδα (λένε) είναι το μοναδικό ποτάμι στην Ελλάδα με ονομασία γένους θηλυκού !

Ωστόσο... δεν ισχύει»! Και δεν έμεινε μόνο εκεί… δημοσίευσε και ένα βίντεο από το πατρικό του στο Αγρίδι Καλαβρύτων! Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ποστάρει στιγμιότυπα από τις διακοπές του και… «τρελαίνει» τις θαυμάστριές του!

Δείτε παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved