Ξέσπασε η Γερασιμίδου όταν ρωτήθηκε για την κόρη της: «Δεν θα το βουλώσουμε»
Showbiz

Ξέσπασε η Γερασιμίδου όταν ρωτήθηκε για την κόρη της: «Δεν θα το βουλώσουμε»

Την έντονη ενόχλησή της εξέφρασε η Ελένη Γερασιμίδου, όταν ρωτήθηκε για την κόρη της, αλλά και τις διάφορες "ταμπέλες" που χρεώνουν στα παιδιά των ηθοποιών.

Η πετυχημένη ηθοποιός έδωσε τη νέα της συνέντευξη, μιλώντας στο "Λοιπόν". Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης κατά την οποία δεν κατάφερε να συγκρατηθεί. Διαβάστε παρακάτω γιατί...

- Μιλήστε μου για την κόρη σας...

Η Αγγελική είναι όπως πρέπει να είναι και δεν είναι το μόνο παιδί ηθοποιών... τα οποία παι­διά ακούνε πάντα, «ακολούθησες τη μαμά και τον μπαμπά;», ακολούθησε το δικό του δρόμο, το κάθε παιδί που μεγαλώνει, γιατί τους κάνει εντύπωση; Τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν; Δεν κληρονομούν καμιά σίγουρη εργασία, δεν παίρνουν γραφείο δικηγορικό ούτε ιατρείο έτοι­μο. Παίρνουν μια δουλειά που την αγαπούν από μωρά παιδιά, γιατί γεννήθηκαν εκεί μέσα, έχουν γνώση και κρίνονται κι αυστηρότερα.

- Η Αγγελική έχει κριθεί κι έχει χρεωθεί πράγματα των γονιών της... Το όνομα σας της έχει κλείσει «πόρτες» αντί να της ανοίξει;

Ναι, λες και οι γονείς της καθορίζουν τα πράγματα στο θέατρο... Μια χαρά τα πάμε, προχωράμε με αισιοδοξία, να δούμε τι θα γίνει. Από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Υπάρχει μια υπερβολή, στην ανυπακοή και τη μη τήρηση των μέτρων, να το ψάξουν αυτό, να ψάξουν τις δικές τους ευθύνες στα μέσα συγκοινωνιών, στις κρου­αζιέρες, στα πλοία και στ' αεροπλάνα.

Αν θέλουν να κάνουν ελέγχους, να έρθουν στο Γκάζι, να πάνε στα διάφορα μπαρ... Εγώ δεν θέλω να χάσει κανείς τη δουλειά του, να δουν όμως τι γίνεται, γεμίζουν οι δρόμοι και δεν μπορείς να περάσεις, φοβάσαι... Υπάρχει ασυδοσία, υπάρχει ανυπακοή, αλλά δεν θα κλειστούμε και μέσα στα σπίτια μας, δεν θα το βουλώσουμε, κρατάμε τις αποστάσεις και τα μέτρα, αλλά οι διαμαρτυρίες θα γίνουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved