Απίστευτο: Η 6χρονη εγγονή της Κάρμεν Ρουγγέρη παίζει στο θέατρο (pics)
Showbiz

Απίστευτο: Η 6χρονη εγγονή της Κάρμεν Ρουγγέρη παίζει στο θέατρο (pics)

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μετρά αρκετές δεκαετίες στο χώρο της υποκριτικής. Η γνωστή ηθοποιός, εκτός από την αγάπη της στο θέατρο, περνά αρκετό χρόνο και με τις εγγονές της.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη φαίνεται να εκπαιδεύει από μικρή ηλικία τις εγγονές της, αφού η 6χρονη Κάρμεν (όπου πήρε και το όνομά της) έχει αποκτήσει ήδη την πρώτη της εμπειρία στο θεατρικό σανίδι. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό "Λοιπόν" για τη σχέση με την οικογένειά της και φυσικά για τη μεγάλη της αγάπη, το παιδικό θέατρο.

-Στην τηλεόραση θα σας δούμε;

Έχω κάνει μια συζήτηση, δεν ξέρω αν θα ευδοκι­μήσει, μπορεί και να γίνει, αλλά ακόμη δεν ξέρω τίποτα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω κάτι ενδιαφέ­ρον να κάνω.

-Αφιερώνετε χρόνο στα εγγόνια σας, κάνοντάς τους προσωπικές παραστάσεις;

Φέτος πρέπει να πω ότι πριν ξεκινήσει η περιο­δεία, όλο τον Ιούνιο, όπως και τον Ιούλιο, ήμουν κοντά στα εγγόνια μου, τις περισσότερες μέρες και δεν κάναμε τίποτα άλλο από το να κάνουμε παραστάσεις μεταξύ μας. Περάσαμε υπέροχα, η μικρή μου Κάρμεν, μου έλεγε κάθε τόσο που την ρωτούσα τι θέλει να παίξουμε, απαντούσε: «θέατρο». Είναι πάρα πολύ όμορφα και τώρα, όταν θα έχω κάποιες ελεύθερες μέρες, θέλω να πάω να παίξω με τη μικρή.

Η Κάρμεν είναι 6 χρονών και η μικρή ειναι 3 χρόνων. Είναι τα παιδιά του γιου μου, είναι θεατρόφιλα, έχουν δει παραστάσεις, παρακολοθούν πρόβες, βλέπω ότι είναι παιδιά που θέλουν να περνάνε την ώρα τους στο θέατρο. Πιστεύω πάρα πολύ τη θεατρική πράξη, γι' αυτό έχουμε και θεατρικό εργαστήρι για τα παιδιά.

-Συμμετέχουν και τα εγγόνια σας;

Στη μικρή ομάδα ναι, είναι κι η Κάρμεν, ενώ μελλοντικά θα έρθει κι η μικρή, γιατί παίρνουμε παιδιά από 4,5 ετών και πάνω.

-Βλέπετε την εγγονή σας ν' ακολουθεί την υποκριτική στο μεγάλωμα της;

Ναι, δεν το αποκλείω, παρ' όλο που τώρα λέει θέλει να γίνει, εκτός από ηθοποιός, και μπαλαρίνα και γιατρός...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved