Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από τη γιαγιά της Μυριέλλας Κουρεντή (pics)
Showbiz

Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από τη γιαγιά της Μυριέλλας Κουρεντή (pics)

Η Μυριέλλα Κουρεντή εκφράζει ανοιχτά την αγάπη της και μέσα από τα social media, ενώ για πρώτη φορά μιλά για το πρόσωπο το οποίο έχει ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή της.

Η γνωστή ηθοποιός κατά καιρούς δημοσιεύει στο instagram στιγμιότυπα και βίντεο στο πλευρό μιας ηλικιωμένης γυναίκας. Η Μυριέλλα Κουρεντή αποφάσισε να απαντήσει ανοιχτά για την γλυκιά γιαγιά η οποία έχει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή της.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό "Λοπόν".

-Στο instagram σε βλέπουμε να φωτογραφίζεται με μια γιαγιά.

Η γιαγιά μου η Μυριέλλα ήταν γεννημένη 11-11 -1911, έχει πεθάνει, ήταν ή μαμά του μπαμπά μου, που πήρα και τ' όνομα της, με την οποία μοιάζαμε πολύ. Ήταν από τη Σάμο, αριστοκράτισσα, με γαλλι­κά, πιάνο και κλασική μουσική.Έχω πάρει, όμως, κι
από το σόι της μαμάς, που είναι Κρητικοί, απλοί άν­θρωποι.

Ο παππούς μου ήταν γεννημένος 3-5-1893 κι η αδελφή μου γεννήθηκε στις 3-5-1993, μιλάμε για 100 χρόνια μετά. Η γιαγιά, που ανεβάζω φωτο­γραφίες μαζί της συνέχεια, είναι η μαμά της συντρό­φου του μπαμπά μου, αλλά από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε είχαμε ένα τρομερό ψυχικό δέσιμο, που δεν το είχα με καμία από τις γιαγιάδες μου, λες και στην προηγούμενη μας ζωή ήμασταν μάνα με κόρη ή αδερφές.

Την αγαπώ πολύ, ερωτεύ­τηκα τα μέρη της, τα χωράφια της, όπου πηγαίνω με κάθε ευκαιρία και κάνω δουλειές, φυτεύω, ποτίζω, σκαλίζω, θέλω να την φροντίζω. Όταν την γνώ­ρισα είχε κατάθλιψη, είχε «χάσει» το γιο και τον άντρα της, είχε να γελάσει χρόνια, όπως και να κάνει βόλτα απέναντι στο σπίτι του γιου της. Με μένα ξανάνιωσε η γιαγιά. Κι αν υπάρχει επόμενη ζωή, πάλι θα έρθω να την βρω!

Δείτε τη γιαγιά της Κουρεντή στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved