Συγκλονίζει Ελληνίδα ηθοποιός «Έπαθα κατάθλιψη, πονούσα πολύ» (pics)
Showbiz

Συγκλονίζει Ελληνίδα ηθοποιός «Έπαθα κατάθλιψη, πονούσα πολύ» (pics)

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πιο πρόσφατη - δύσκολη φάση της ζωής της, αλλά και όσα βίωσε και σίγουρα δεν θα ξεχάσει.

Φέτος την είδαμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha, "Έλα στη θέση μου". Μάλιστα ο κορονοϊός και η καραντίνα χάλασε τα σχέδιά της, όπως συνέβη και με τους περισσότερους από εμάς.

Αυτή τη φορά, μιλώντας στο περιοδικό "Λοιπόν" η ίδια αναφέρεται στην κατάθλιψη την οποία βίωσε πρόσφατα, αλλά και στις επιπτώσεις που είχε για την υγεία της.

Ζορίστηκες κατά την περίοδο της καραντίνας για τον κορονοϊό;

Ζορίστηκα πάρα πολύ, ειδικά τον πρώτο μήνα, έπαθα κατάθλιψη, έτρωγα συνέχεια, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, ήταν πολύ δύσκολο για μένα, που είμαι δραστήριο άτομο, δεν περνούσα καθόλου καλά. Συγκατοικώ, έχω και γατάκι, αλλά...

Δεν μοιραζόσουν τον... εγκλεισμό με τον άν­θρωπο που συγκατοικείς;

Τον μοιραζόμουν, αλλά δεν έχει να κάνει, ήταν γενι­κό το κλίμα, με όποιον κι αν μιλούσα στο τηλέφωνο, ήταν όλοι χάλια. Αυτό, μέχρι που αποφάσισα να γυ­ρίσω το «διακόπτη», να βρω το κουράγιο, τη θέληση και την αισιοδοξία, να κάνω πράγματα τα οποία μου αρέσουν, έστω και μέσα στο σπίτι. Όταν ξεκίνησε η κα­ραντίνα, δεν βγήκα από το σπίτι, γιατί ανήκω στο ευπαθείς ομάδες, πάσχω από ασθμα­τική βρογχίτιδα, οπότε δεν είχα και την επιλογή να πάω βόλτα, να δω τους δικούς μου. Ήμουν κλεισμένη αυστηρά μέσα στο σπίτι, έπαιρνα φάρμακα, έκανα ανάσες με φάρμα­κο, ήταν δύσκολα για μένα.

Μετάτο δεύτερο μήνα, έκανα ένα «κλικ» στον εγκέφαλο μου, κι άρχισα να φτιάχνω το σπίτι, ότι ζημιά υπήρχε να την μαστορεύω. Έτσι έφτιαξα το μπαλκόνι, ακόμα και αιώρα για το γάτο μου, μπήκα σε άλλη διαδικα­σία.

Ποια ηθοποιός βίωσε όλα τα παραπάνω; Δείτε για ποια πρόκειται στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved