Τα σκοτεινά μυστικά των σταρ: Ναρκωτικά, αλκοόλ και σκηνές βγαλμένες από σινεμά
Showbiz

Τα σκοτεινά μυστικά των σταρ: Ναρκωτικά, αλκοόλ και σκηνές βγαλμένες από σινεμά

Αρκετοί είναι οι σταρ του εξωτερικού οι οποίοι έχουν μιλήσει ανοιχτά για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής τους, την οποία σίγουρα δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Μάλιστα, οι περισσότεροι έχουν μιλήσει ανοιχτά σε συνεντεύξεις τους, για τις κρίσεις πανικού, τη χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ, ακόμη και για πράγματα και καταστάσεις τα οποία κάποτε δεν τολμούσαν καν να εξομολογηθούν.

Το περιοδικό "Λοιπόν" ετοίμασε ένα σχετικό αφιέρωμα, με όλα όσα δεν γνωρίζατε για την σκοτεινή περίοδο των σταρ.

Οι ιστορικοί καβγάδες του ζεύγους Ρίτσαρντ Μπάρτον και Ελίζαμπεθ Τέιλορ -που ήταν για χρόνια εθισμένοι στα χάπια και το αλκοόλ, σί­γουρα έχουν απασχολήσει στο παρελθόν πολλές φορές τις σελίδες περιοδικών και εφημερίδων.

Εντυπωσιακές μάλιστα είναι και οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτει ο ίδιος ο Ρίτσαρντ Μπάρτον στο ημερολόγιο του:

«Δύο εβδομάδες παντρεμένοι. Ακόμα ημιλιπόθυμος από το ποτό. Πολύ απογοητευμένος από τον εαυτό μου αλλά στο τέλος θα πέσω στην παγίδα».

«Προσπαθώ να ξεφύγω από το ποτό. Οι γιατροί μου κάνουν συνεχών τεστ αίματος και προσπαθούν να με ταΐσουν. Είμαι χάλια και δείχνω διαβολικός. Αλήθεια πρέπει να σταματήσω να πίνω από εδώ και πέρα.Ίσως μόνο ένα ποτήρι κρασί με το βραδινό». «Η ΕΤ (Ελίζαμπεθ Τέιλορ) άργησε μια ώρα. Δύο φάρμακα veganin κολλάνε στο λαιμό της και με τη βοήθεια της Φέρνετ Μπράνκα καταφέρνει να κάνει εμετό».

Μπραντζελίνα στόρι...

Η Αντζελίνα Τζολί, σε συνέντευξη της στο παρελθόν, είχε αποκαλύψει... «Έκανα σχεδόν ό,τι τύπου ναρκωτικό υπήρχε, Αυτές ήταν πολύ σκοτεινές μέρες για μένα». Όμως, η διάσημη ηθοποιός κατάφερε να βγει από τα θολά μονοπάτια και να περπατήσει ξανά στο φως. Ο γάμος της με τον Μπραντ Πιτ και η δημιουρ­γία μιας μεγάλης οικογένειας ήταν σίγουρα ένας καλος λόγος για να αφήσει πίσω σκοτεινό παρελθόν της, πράγμα το οποίο δεν έκανε και ο Πιτ... Η Αμερικανίδα ηθοποιός ζήτησε διαζύγιο από το σύζυγο της έπειτα από δύο χρόνια γάμου και 12 χρόνια σχέσης. Η ίδια έκρινε ότι τα προβλήματα διαχείρισης θυμού του, όταν έπινε και έκανε χρήση κάνναβης ήταν επικίνδυνα για τα παιδιά τους. Μάλιστα, ο Μπραντ Πιτ ομολόγησε έπειτα από χρόνια ότι σταμάτησε το αλκοόλ και βρήκε παρηγοριά σε συναντήσει των Ανώνυμων Αλκοο­λικών, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διαζυγίου τους...

«Συνειδητοποιώ μια αληθινή κίνηση συγχώρεσης προς τον εαυτό μου για όλες τις επιλογές που έχω κάνει
και δεν είμαι υπερήφανος, ότι εκτιμάω αυτά τα παραστρατήματα, επειδή οδήγησαν σε κάποια σοφία, η οποία οδήγησε σε κάτι άλλο» είχε δη­λώσει εκείνη την περίοδο ο γοητευτικός ηθοποιός.

Προσφάτως, μάλιστα, βγήκαν στο φως άγνωστες λεπτομέρειες από το γάμο του Τζόνι Ντεπ με την ηθοποιό Αμπέρ Χερντ. Τι απ' όλα όσα ειπώθηκαν στη δίκη για το... φτιαγμένο ή μεθυσμένο Ντεπ είναι αλήθεια και τι όχι δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο το γεγονός ότι οι δύο σταρ είχαν μια παράξενη και ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους δεν αμφισβητείται. Μια σχέση γεμάτη πάθος και... αλκοόλ.

Από μικροί στο βάσανα!

Τόσο η Ντρου Μπάριμορ, που από τεσσάρων ετών βρέθηκε πρωταγωνίστρια στην μεγάλη οθόνη,όσο και ο πρωταγωνιστής της,σειράς ταινιών «Χάρι Πότερ», Ντανιέλ Ρά-ντκλιφ, έχουν δώσει και συνεχίζουν να δίνουν τη δική τους μάχη με το αλκοόλ και τις ουσίες. Τα παιδικά χρόνια και των δύο διέφεραν αρκετά από αυτά άλλων παιδιών, λόγω της υπερβολικής έκθεσής τους στα φώτα της δημοσιότητας. Φαίνεται πως η επιτυχημένη σειρά ταινιών «Χάρι Πότερ», με τις περιπέτειες του χα­ρισματικού μάγου, δημιούργησαν πολλά προβλήματα στη μετέπειτα ζωή του ηθοποιού. Ο νεαρός σταρ βρέθηκε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη και βρήκε παρηγοριά στο ποτό. Συχνά, μάλι­στα, στα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας, ο «διάσημος μάγος» εμφανι­ζόταν μεθυσμένος. Μέχρι σήμερα προσπαθεί να αντι­καταστήσει το ποτό με έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Στα ίδια περίπου χνάρια περπάτησε και η Μπρίτνεϊ Σπίαρβ, που προφανώς δεν ήταν καθόλου έτοιμη για την παγκόσμια επιτυχία που της ήρθε ουρανοκατέβατη εν μία νυκτί.

Η διάσημη ποπ σταρ δεν άργησε να πάρει την κάτω βόλτα χωρίς φρένο.. Ναρκωτικά, σκάνδαλα και απώλεια των γονικών δικαιωμάτων της ήταν μόνο μερικά από τα προβλήματα που αντιμετώπισε. Ωστόσο, παρά το γεγονός πως είχε φτά­σει στο σημείο μηδέν, όπου τα είχε χάσει όλα, η Μπρίτνεϊ βρήκε τη δύναμη, τα άφησε όλα πίσω της και κατάφερε να επανέλθει δυνατή και πολύ αλλαγμένη και πάλι στο προσκήνιο.

Αντέλ, η αγχώδης

Για το τέλος κρατήσαμε την Αντέλ, που, μπορεί να μην της φαίνεται αλλά, το αλκοόλ για πολλά χρόνια κυλούσε στο αίμα της. Η διάσημη τραγουδίστρια αντιμετώπιζε, κυρίως λόγω των παραπανίσιων κιλών της, προ­βλήματα αυτοπεποίθησης. Ειδικά όταν εμφανιζόταν στη σκηνή έχοντας χιλιάδες κόσμο από κάτω ήθελε απλά να καταρρεύ­σει κι έτσι το έριξε στο ποτό. Για ν' αντιμετωπίσει το άγχος της, ξεκίνησε να πίνει και έφτασε να το κάνει σταθερά και πολύ πριν από τις συναυλίες της και όχι μόνο. Αφού αυτή η τακτική της φάνηκε... απο­τελεσματική, γρήγορα την μετέτρεψε σε καθημερινή συνήθεια. Η ίδια σε συνέντευξη της έχει πει: «Μια φορά βγήκα τόσο μεθυσμένη, που ξέχασα τα λόγια στα δικά μου τραγούδια.Ήταν η χειρότερη νύχτα της ζωής μου». Πλέον, τόσο τα κιλά, που τής δημιουργούσαν το άγχος, όσο και ο εθισμός της αποτελούν μακρινό παρελθόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved