Κιμ Καρντάσιαν: Παραδέχτηκε δημοσίως τα όσα βιώνει ο Κάνιε Γουέστ (pics)
Showbiz

Κιμ Καρντάσιαν: Παραδέχτηκε δημοσίως τα όσα βιώνει ο Κάνιε Γουέστ (pics)

Η Κιμ Καρντάσιαν το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει αλλάξει στάση απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας, μιλώντας ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της.

Όπως όσα δείχνουν, ο Κάνιε Γουέστ μετά τις τελευταίες δηλώσεις που ενόχλησαν την Κιμ, πιθανόν να υποφέρει από διπολική διαταραχή, με κάποιους να ισχυρίζονται πως πρόκειται για άλλο ένα κόλπο της Κιμ προκειμένου να προστατέψει τον γνωστό ράπερ και την οικογένειά τους.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδκό "Λοιπόν" οι ανάρμοστες δηλώσεις του ράπερ κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του στη Νότια Καρολίνα, πριν από λίγες μέρες, φαίνεται ότι προκαλούν σοβαρούς τριγμούς στον γάμο του με τη διάσημη Αμερικανίδα τηλεπερσόνα. Μετά την ομιλία του, φήμες λένε πως η Κιμ Καρντάσιαν σκέφτηκε να τον χωρίσει αν δεν απέσυρε την προεδρική υποψη­φιότητα του και πως ήταν έξαλλη μαζί του που γνωστοποίησε πτυχές της προσωπικής και οικογενειακής τους ζωής.

Η Κιμ εδώ και καιρό ανησυχεί, αλλά οι δηλώσεις στην προεκλογική του ομιλία την έχουν εξοργίσει τόσο επειδή ήταν μία πολύ λεπτή πληροφορία που δεν θα έπρεπε να μοιραστεί δημοσίως, όσο και για το ότι η μικρή Νορθ Γουέστ κάποια στιγμή θα μάθει αυτά που είπε ο πατέρας της και σίγουρα θα αναστατωθεί» αναφέρουν πηγές κοντά στο ζευγάρι. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η Κιμ θέλει να κλείσει τον άνδρα της σε ψυχιατρείο καθώς χρειάζεται βοήθεια.

Η οικογένεια Καρντάσιαν ισχυρίζεται ότι ο Κάνιε Γουέστ πάσχει από διπολική διαταραχή και πλέον δεν παίρνει τα φάρμακα του.

Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, εκ των οποίων τα δυο μικρότερα έχουν γεννηθεί από παρένθετη μητέρα. Από την πρώτη στιγμή που το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε τη σχέση και το γάμο του, υπήρξαν κατά καιρούς δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χωρισμό, αλλά αυτά πάντα διαψεύδονταν, ακόμα και όταν ο γάμος τους πέρασε μια βαθιά κρίση το διάστημα που ο τραγουδιστή νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική. Η σχέση τους βρίσκεται σε οριακό σημείο, και με την Κιμ να είναι έξω φρενών με τΐ5 νέε5 δηλώσει του συζύγου πριν από λίγες μέρες, καθώς αναφέρθηκε στο πολύ προσωπικό ζήτημα των συζητήσεων του ζευγαριού περί άμβλωσης την περίοδο που η επιτυχημένη εηιχειρηματίας ήταν έγκυος στην κόρη τους, Νορθ Γουέστ,

«θα σκότωνα την κόρη μου, σχεδόν τη σκότωσα. Η τότε κοπέλα μου με είχε πάρει τηλέφωνο κλαίγονται και ουρλιάζοντας, λέγονται μου ότι είναι έγκυος. Είμαι ράπερ και ακόμη και αν η σύζυγος μου πλέον αποφασίσει να με χωρίσει μετά από αυτή την ομιλία, δεν μπορώ να μην παραδεχθώ ότι έφερε στον κόσμο την Νορθ Γουέστ, ενώ εγώ δεν την ήθελα και δεν ήμουν έτοιμος να γίνω πατέρας. Στάθηκε στα πόδια της τότε η Κιμ και προστάτευσε αυτό το παιδί» .

Λίγη συμπόνια για τον Κάνιε Γουέστ

Η Κιμ Καρντάσιαν είπε ότι ο ράπερ σύζυγος της υποφέρει από διπολική διαταραχή και ζήτησε συμπόνια, καθώς εκείνος και η οικογένεια του προσπαθούν να διαχειριστούν την ασθένεια του.

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή. Όποιος έχει κάτι τέτοιο ή κάποιον αγαπημένο στη ζωή του με αυτό, ξέρει πόσο περίπλοκο και οδυνηρό είναι να το κατανοήσεις. Ποτέ δεν έχω μιλήσει δημοσίως σχετικά με το πώς όλο αυτό μας έχει επηρεάσει στο σπίτι επειδή ήθελα να προστατεύσω τα παιδιά μου και το δικαίωμα του Κάνιε στην ιδιωτικότητα όταν πρόκειται για την υγεία του. Ωστόσο σήμερα, νιώθω πως θα πρέπει να το σχολιάσω επειδή λόγω του στίγματος και των παρανοήσεων για την ψυχική υγεία». Όπως εξήγησε, ο σύζυγος της είναι ένα «πανέξυπνο αλλά περίπλοκο άτομο», σημειώνοντας πόσο έχει επηρεαστεί από τον θάνατο της μητέρας του και την διάγνωση του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved