Παναγιώτης Σουρέλης: Όσα δεν ήξερες για τον παρουσιαστή του ALPHA (pics)
Showbiz

Παναγιώτης Σουρέλης: Όσα δεν ήξερες για τον παρουσιαστή του ALPHA (pics)

Ο Παναγιώτης Σουρέλης και φέτος το καλοκαίρι βρίσκεται στον "αέρα" του ALPHA με την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού.

Στο πλευρό του καθημερινά, η Βίκυ Χαντζή και η Φωτεινή Πετρογιάννη. Οι τρεις τους ενημερώνουν τους τηλεθεατές, σε ένα ιδιαίτερο για όλους, καλοκαίρι. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, μίλησε στο MYtv, όπου και αποκάλυψε λεπτομέρειες που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε.

Μάθετε περισσότερα για τον Παναγιώτη Σουρέλη...

Γεννήθηκα: Στην Αθήνα, με συνδυασμό καταγωγής από Καλαμάτα και Κεφαλονιά.

Σπούδασα: Δημοσιογραφία στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Γρήγορα όμως, με κέρδισαν η ενημέρωση και το ελεύθερο ρεπορτάζ.

Το "ΑLΡΗΑ παντού» το κάνει διαφο­ρετικό: Ο συνδυασμός της εναλλακτικής ενημέρωσης, της ψυχαγωγίας, των ρεπορ­τάζ σε σωστή δοσωλογία. Δεν θέλουμε οι τηλεθεατές να χάνουν καμία είδηση.

Η πιο δύσκολη κατάσταση που έχω διαχειριστεί κατά τη διάρκεια της εκ­πομπής είναι να βρίσκομαι στον «αέρα» της εκπομπής και να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση οικογενειακό μου πρόσωπο.

Ο αγαπημένος μου προορισμός εί­ναι... Η Μεσσηνιακή Μάνη. Μέρος με παιδι­κές αναμνήσεις, αφού από εκεί κατάγεται ο παππούς μου.

Δεν αποχωρίζομαι ποτέ: Δύσκολα αποχωρίζομαι το κινητό μου και έναν καλό καφέ.
Θάλασσα ή βουνό: Αναμφισβήτητα επι­λέγω τη θάλασσα αλλά και το βουνό έχει ξεχωριστή ομορφιά, ειδικά την περίοδο του χειμώνα.

Το αγαπημένο μου μέρος στην Ελ­λάδα: Αγαπώ τα νησιά μας, χωρίς να ξεχω­ρίζω κάποιο. Είναι όλα μαγικά. Το πιο άμορφο δώρο που μου έχουν κάνει: Μικρά, απλά καθημερινά δώρα, από ένα με ευχαριστήριο μήνυμα μέχρι μια αγκαλιά.

Η αγαπημένη μου ταινία: «Ο Νονός».

Το αγαπημένο μου βιβλίο: «Το όναμα του ρόδου» του Ουμπέρτο 'Εκο.

Η μουσική που επιλέγω να ακούω: Από ποπ μέχρι κλασική μουσική.

Η συμβουλή που δεν θα ξεχάσω ποτέ: Ρωτώ και κρατώ συμβουλές των δικών μου ανθρώπων. Σε ανύποπτες στιγμές τις σκέφτομαι και τις εφαρμόζω.

Φοβάμαι: Τη στιγμή που θα χάσω έναν δικό μου άνθρωπο από τη ζωή. Δεν το έχω βιώσει μέχρι σήμερα και με φοβίζει μια τέτοια κατάσταση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved