Πρώην παίκτρια του Power of Love: «Μου έδιναν 10.000 ευρώ για ένα βράδυ»
Showbiz

Πρώην παίκτρια του Power of Love: «Μου έδιναν 10.000 ευρώ για ένα βράδυ»

Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του Power of Love, από τον οποίο απασχόλησε έντονα τα Μέσα με την προσωπική της ζωή και τις εξελίξεις σε αυτή.

Σήμερα και σχεδόν δυο χρόνια μετά, βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο, είτε με δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, είτε με δηλώσεις της που σίγουρα δεν περιμέναμε να ακούσουμε.

Πρώην παίκτρια του Power of Love μίλησε στην εφημερίδα Espresso, για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί.

«Έχει συμβεί να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά και έχω γίνει αποδέκτης...ροζ πρότασης. Μου έχουν στείλει τρεις - τέσσερις φορές σε μήνυμα ότι θα μου έδιναν 10.000 ευρώ για ένα βρά­δυ. Όπως το διάβασα, έτσι και το εξα­φάνισα. Σε σοκάρει να διαβάζεις κάτι τέτοιο και ειδικά όταν βλέπεις τα άτο­μα που σου το στέλνουν αυτό το μήνυ­μα να είναι και γνωστά. Δεν θα πού­λαγα τον εαυτό μου και είμαι κατηγο­ρηματική σε αυτό», αποκαλύπτει.

Η ίδια ρωτήθηκε και για τη σχέση της με τις πρώην συμπαίκτριες της από το ριάλιτι αγάπης.

«Εχω κρατήσει με δυο τρεις κοπέλες επαφή από το παιχνίδι. Με τις υπό­λοιπες δεν ταιριάζω, οπότε δεν κρά­τησα και καμία επαφή. Τι να κάνουμε, δεν γίνεται να ταιριάζουμε με όλους. Λάθη κάνουμε όλοι μας και δεν είναι υποχρεωτικό να αρέσουμε σε όλους και όλες. Δύσκολα κάνω φίλους και φίλες. Θέλω ειλικρίνεια και αλήθεια», ξεκαθαρίζει.

Δείτε ποια πρώην παίκτρια του Power of Love δέχτηκε ανήθικη πρόταση...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved