Απίστευτη αποκάλυψη από τον Μαρτάκη για τη συμμετοχή του σε talent show (pics)
Showbiz

Απίστευτη αποκάλυψη από τον Μαρτάκη για τη συμμετοχή του σε talent show (pics)

Ο Κώστας Μαρτάκης ξεκίνησε την καριέρα του μέσα από το talent show του Alpha, "Dream Show". Ο γνωστός τραγουδιστής έκτοτε προχώρησε σε αρκετές συνεργασίες.

Ο Κώστας Μαρτάκης για πρώτη φορά πέρασε σε μια μεγάλη αποκάλυψη για την περίοδο της συμμετοχής του στο "Dream Show", αφού λίγο έλειψε να τον δούμε στο "Fame Story" του ANT1 από το οποίο μάλιστα πέρασαν αρκετά πρόσωπα που στο μέλλον ξεχώρισαν.

Ο γνωστός τραγουδιστής εξηγεί τι συνέβη τότε, μιλώντας στο "Καρφί" για το ξεκίνημα της καριέρας του αλλά και το νέο του κομμάτι.

Μήπως το τραγούδι «άλλος άνθρωπος» σηματοδοτεί και την αρχή μιας άλλης εποχής για τον Κώστα Μαρτάκη;

Μάλλον σηματοδοτεί μια γενικότερα νέα εποχή για την Ελληνική μουσική και διασκέδαση. Το τραγούδι ήρθε στα χέρια μου εν μέσω καραντίνας και το διάλεξα μαζί με τον παραγωγό μου γιατί θέλαμε ένα τραγούδι με «ερωτιάρικη» διάθεση, χαρούμενο και χωρίς σκέψη προβλήματος... χωρίς γκρίνια και προβληματισμό.Ένα ανάλαφρο τραγούδι για να περάσουμε καλά το καλοκαίρι, μετά από ένα δύσκολο τρίμηνο καραντίνας!

Πιστεύεις άτι οι άνθρωποι αλλάζουν ή απλώς εξελίσσονται;

Γενικά πιστεύω ότι οι άνθρωποι εξελίσσονται και προσαρμόζονται στην εκάστοτε πραγματικότητα... όποιος λέει ότι έχει αλλάξει προτρέχει, χωρίς να σκέ­φτεται όλες τις πιθανότητες και όλα τα ενδεχόμενα! Μιας και το ενδεχόμενο επιστροφής στην πρότερη κατάσταση είναι μεγαλύτερο της αλλαγής...(χα χα)

Εχεις ήδη δεκατέσσερα χρόνια στον χώρο. Κι όλα ξεκίνησαν από ένα talent show. Πώς προέκυψε π συμμετοχή σου;

Όλα έγιναν τελείως τυχαία, μιας και εγώ δεν έκανα ποτέ αίτηση για να μπω σε talent show, (αρχικά έκαναν οι καθηγητές φωνητικής μου αίτηση για το fame story, όπου σχεδόν μπήκα και εκεί... αλλά με πρόλαβαν από το dream show, που είχε κάνει αίτηση ένας φίλος μου συνονόματος και αντί αυτού πήγα εγώ!) Η μοίρα έτσι το 'θέλε και έτσι έγινε! Οπότε μάλλον (όλοι έχουμε γραμμένο που το λένε πεπρωμένο),

Πώς βλέπεις το καλλιτεχνικό μέλλον; Ανησυχείς κι εσύ όπως πολλοί άλλοι συνάδελφοί σου;

Ζούμε μια έκρυθμη κατάσταση που κανείς δεν μπορεί να τη βάλει σε ένα μοντέλο και να την ορίσει χρονικά ή να ορίσει το μέγεθος των επιπτώσεων που θα επι­φέρει σε όλα τα επίπεδα! Φυσικά και εγώ όπως και όλοι οι συνάδελφοί μου βλέπω την κατάσταση στα καλλιτεχνικά ζητήματα και είμαι βαθύτατα προβλη­ματισμένος. Είναι σαφές ότι εδώ και αρκετά χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης η Ελλάδα βιώνει μια μορφή καλλιτεχνικού και δημιουργικού μεσαίωνα, που έχει βλάψει βαθύτατα όλους μας. Γίνεται μεγάλη λοιπόν προσπάθεια από μεγάλο μέρος της καλλιτεχνικής κοινότητας να επαναφέρουμε τη δημιουργία και να αφήσουμε στο πλάι τη «μιζέρια», που έφερε και επέβαλε η ύφεση.

Μετά το τραγούδι "Αλλος άνθρωπος", τι ακολου­θεί;

Ακολουθούν και άλλα όμορφα τραγούδια χωρίς χαρακτηρισμό... Τραγούδια λοιπόν που δεν έχουν ταυτότητα. Δεν είναι λαϊκά, δεν είναι pop, δεν είναι έντεχνα! Είναι τραγούδια που εμένα με εκφράζουν και που λένε κάτι για την καθημερινότητά μου, για το μέλλον ή το παρελθόν! Και φυσικά θεού θέλοντος και κορωνοϊού επιτρέποντος και έναν δίσκο,που εδώ και πολύ καιρό ετοιμάζω, αλλά δεν έχω ακόμα νιώ­σει έτοιμος σε καλλιτεχνικό ή αλλιώς σε δημιουργικό επίπεδο να τον παρουσιάσω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved