Χαμός για μία θέση στο Ηρώδειο! Θέλουν να δουν την Μπελούτσι  (pics)
Showbiz

Χαμός για μία θέση στο Ηρώδειο! Θέλουν να δουν την Μπελούτσι (pics)

Η Μόνικα Μπελούτσι έρχεται σύντομα στη χώρα μας, δίνοντας διπλή παράσταση στο Ηρώδειο.

Η «αιώνια γυναίκα της Ιταλίας» έρχεται για να υποδυθεί την «αιώνια ντίβα της όπερος», τη Μαρία Κάλλας. Μάλιστα η Μπελούτσι θα δώσει και δεύτερη παράσταση μιας και τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε χρόνο - ρεκόρ.

Η Μάνικα Μπελούτσι, μία από τις διασημότερες και ωραιότερες σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου, η οποία θα επισκεφθεί τη χώρα μας τον επόμενο μή­να, τούτη φορά όχι για να κά­νει διακοπές στο αγαπη­μένο της ελ­ληνικό νησί, την Πάρο, αλλά για να σαγηνεύσει το ελληνικό κοινό σε έναν θεατρικό μονόλογο, βασισμέ­νο σε επιστολές και αναμνήσεις της Μαρίας Κόλλας, στο Ωδείο του Ηρώδου Αττικού, υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ.


Σύμφωνα με τo ρεπορτάζ της "Espresso" τη μετάκληση εξασφάλισε για τη χώρα ο πολιτιστι­κός οργανισμός “Λυκόφως" του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου. Μάλιστα, κατόπιν μεγάλης ζήτησης, το ΚΑΣ ενέκρινε την προσθήκη μιας επιπλέον βραδιάς κι έτσι οι δύο μοναδικές ημερομηνίες διεξαγωγής της παρά­στασης είναι στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου - κορονοϊού επιτρέποντος φυσικά.

Η αισθαντική ανάγνωση από τη Μάνικα Μπελούτσι των αδημοσίευτων κειμένων και επιστολών της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, υπό τον τίτλο «Maria Callas:Lettres & Memoires* («Μαρία Κόλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις») έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny του Παρισιού και ολοκλήρωσε τις παραστάσεις της την περασμένη άνοιξη, έπειτα από μια sold out σεζόν.

Η ανάγνωση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ σκηνοθέτη και της παράστασης, αλλά και της πρόσφατης ταινία «Maria by Callas», που περιλαμ­βάνει πάνω από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Κάλλος, γραμμένο από την ίδια στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977). Φέρνοντας στο φως κρυφές και άγνωστες πτυχές της Μαρίας Κόλλας, η Μάνικα Μπελούτσι θα μας ταξιδέψει στο μο­νοπάτι της ζωής της μεγάλης ντίβας, μιας ζωής που χαρακτηρί­στηκε από επιτυχίες, δόξα, φήμη, σκάνδαλα και προσωπικές σιωπη­ρές δοκιμασίες.

Για τη Μάνικα Μπελούτσι ήταν η πρώτη θεατρική εμπειρία, την οποία απόλαυσε τόσο πολύ που ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα των παραγωγών να περιοδεύ­σει με το συγκεκριμένο πρότζεκτ τέχνης. Η σούπερ σταρ από την Ιταλία, μάλιστα, ήταν εκείνη που επέλεξε συμβο­λικά τη γενέτειρά της (Festival dei Due Mondi, Spoleto, 27 Αυγούστου 2020) και τον τόπο καταγωγής της μεγά­λης σοπράνο (Ηρώδειο, 28- 29 Σεπτεμβρίου 2020) για την έναρξη της διε­θνούς περιοδείας της παράστασης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved