Μπότση: Η φωτό από την Ικαρία και το ρομαντικό ραντεβού με τον άντρα της
Showbiz

Μπότση: Η φωτό από την Ικαρία και το ρομαντικό ραντεβού με τον άντρα της

Συγκινημένη η Τζένη Μπότση αποχαιρέτησε για το φετινό καλοκαίρι, τον τόπο καταγωγής, την Ικαρία.

Μέσα όμως από τη selfie που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το νησί, μοιράστηκε με τους followers της και την απίθανη σχέση που έχει με την αδερφή της.

Η αδερφή της όμως η ίδια έγραψε ζει μόνιμα στην Αγγλία, οι δυο τους όμως βρέθηκαν και πάλι τι φετινό καλοκαίρι στο νησί.

Και όχι απλά βρέθηκαν αλλά χάρη σε εκείνη η κούκλα ηθοποιός είχε την ευκαιρία να περάσει μια ολόκληρη ημέρα με τον άντρα της, Αλέξανδρο Μιχαλά.

Όπως η ίδια αποκάλυψε η αδερφή της, της κράτησε την μικρή κι έτσι εκείνη απόλαυσε το ρομαντικό ραντεβού με τον σύζυγό της, όπως παλιά.

Και με αυτή τη φωτογραφία αποχαιρετώ το καλοκαίρι 2020.... ναι, ξέρω το καλοκαίρι δεν τελείωσε, αλλά εγώ όταν φεύγω από την Ικαρία ,ένα μέρος του τελειώνει.... για εμένα εκεί είναι το καλύτερο καλοκαίρι του κόσμου!!! Με αυτή τη μοναδική μυρωδιά της!!!

Ποσο διαφορετικό ήταν για όλους μας αυτό το καλοκαίρι.... Όμως αφού κατάφερα με αυτές τις δυσκολίες να βρεθώ πάλι στη Νικαριά με την αδερφή μου , δε ζητάω τίποτα άλλο!!! (Η αδερφή μου ζει στην Αγγλία )
Αυτή η φωτογραφία είναι τραβηγμένη τη μέρα που άφησα τη μικρή μου στην αδερφή μου και πήγαμε με το αγόρι μου να περάσουμε μια μέρα όπως παλιά..😜 Τελικά έχω την καλύτερη αδερφή στον κόσμο.... και κατάγομαι από το καλύτερο νησί!!! #ikaria #summer2020 #mysisterisbetterthanyours @rosie_botbot ❤️», έγραψε η ίδια.

Δες τη φωτό στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved