Σάσα Μπάστα: Περιγράφει τη νέα εικόνα της Μυκόνου μετά τον Covid-19
Showbiz

Σάσα Μπάστα: Περιγράφει τη νέα εικόνα της Μυκόνου μετά τον Covid-19

Η Σάσα Μπάστα ζει μόνιμα στη Μύκονο, σε ένα διαφορετικό καλοκαίρι, λόγω κορονοϊού. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τις αλλαγές στο νησί των ανέμων.

Η Σάσα Μπάστα φέτος βλέπει μια Μύκονο εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες χρονιές. Οι επιπτώσεις φυσικά είναι μεγαλύτερες στον τουρισμό και ειδικά στις ξενοδοχειακές μονάδες.

Η ίδια περιέγραψε το κλίμα που επικρατεί στη Μύκονο, μιλώντας στην εφημερίδα "Secret".

«Φέτος άνοιξαν πολλά ξενοδοχεία, με αποτέλεσμα να μην έχουν κρα­τήσεις. Μιλάμε για ένα χαμένο κα­λοκαίρι από κάθε άποψη».

«Οι Μυκονιάτες είναι στενοχωρημένοι με αυτή την εικόνα, αφού το νησί δεν το έχουν δει ποτέ έτσι. Ωστόσο, με τα νέα μέτρα είναι "βλέποντας και κά­νοντας". Πάνω απ’ όλα βάζουν την υγεία των ανθρώπων», εξηγεί.



Η ίδια αναφέρεται και στα επόμε­να επαγγελματικά της βήματα, μετά την επιτυχία που κατέγραψε το νέο της μουσικό κομμάτι.

«Το καινούρ­γιο μου τραγούδι με τον Αλέξη Πρεβενά λέγεται "Μια μοντέρνα από την Αθήνα” από την παραγωγό μας Μα­ρία Χαμπέρη. Είναι στο τοπ 10 του YouTube από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας και έχει ξεπεράσει τα 750.000 views».

«Ολοκληρώνω τις εμφανίσεις μου στο “ten ten" στον Πειραιά και δίνω ξανά ραντεβού με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιάννη Τάσιο. Πρώτα ο θεός να πάνε όλα καλά με τον COVID-19», κατέληξε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved