Χρηστίδου: Και χωρίς ρετούς και χωρίς κυτταρίτιδα! Η νέα φωτό της είναι όνειρο
Showbiz

Χρηστίδου: Και χωρίς ρετούς και χωρίς κυτταρίτιδα! Η νέα φωτό της είναι όνειρο

Το είπε και το έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου και δεν υπέκυψε ούτε στις καλοκαιρινές λιχουδιές αφού στη νέα της φωτογραφία δείχνει ακόμη πιο αδυνατισμένη.

Το φετινό καλοκαίρι η παρουσιάστρια του Open το απολαμβάνει όσο τίποτα. Έκανε τα ταξιδάκια της ενώ αυτό το διάστημα απολαμβάνει τον τελευταίο –για φέτος- καλοκαιρινό της προορισμό αφού σε μερικές ημέρες η νέα τηλεοπτική σεζόν «ανοίγει» κι εκείνη θα πρέπει να επιστρέψει στις επάλξεις.

Στη νέα της φωτογραφία η Σίσσυ δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ ενώ εμείς παρατηρήσαμε πως το κορμί της πλέον δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας.

«Η βάση της δίαιτάς μου έχει να κάνει με κάποια σκευάσματα που πήρα. Είναι προϊόντα που θυμίζουν φαγητά τα οποία τρώμε στην κανονική μας ζωή, αλλά όταν κάνουμε δίαιτα δεν μπορούμε να τα φάμε κατά την περίοδο της δίαιτας….

Δεν μπορούσα όμως να κάνω δίαιτα ξανά και να τρώω κρέας σαλάτα, κρέας σαλάτα. Δυσκολεύομαι! Η βάση αυτών των προϊόντων είναι η πρωτεΐνη. Δεν είναι σαν αυτά που παίρνουν οι αθλητές… και έκανα τις δικές μου συνταγές... Έτρωγα τέσσερα γεύματα..», είχε πει η ίδια αποκαλύπτοντας τη διατροφή που άλλαξε θεματικά το σώμα της.

Δες την στη gallery

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved