Εβελίνα Νικόλιζα: Η νέα της φώτο με μαγιό είναι ένα όνειρο!
Showbiz

Εβελίνα Νικόλιζα: Η νέα της φώτο με μαγιό είναι ένα όνειρο!

Τι και αν πήρε 35 κιλά η Εβελίνα Νικόλιζα… ποζάρει ξανά και ξανά με μαγιό και οι φωτογραφίες της είναι ένα όνειρο!

Η Εβελίνα Νικόλιζα, η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη, είναι ένα πανέμορφο και ακομπλεξάριστο πλάσμα!

Η Εβελίνα την επόμενη σεζόν θα είναι στην εκπομπή της Ναταλία Γερμανού, Καλύτερα δε γίνεται, και εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησε δίαιτα γιατί πήρε 35 κιλά και το αποκάλυψε η ίδια.

Η ίδια είχε αναφέρει πριν λίγο καιρό: «Είμαστε εδώ σε ένα video με τίτλο “Πως ξαναπήρα 35 κιλά” και η αλήθεια για να το ξεκαθαρίσω εξ’αρχής είναι ότι δεν πήρα 35 κιλά. Πήρα 45. Απλώς επειδή υπάρχει ένα video με τίτλο “Πως έχασα 35 κιλά” και υπήρχε πάντα ένα inside joke με τη διατροφολόγο μου ότι όταν τα ξαναπάρω θα κάνω ένα video για το πώς ξαναπήρα 35 κιλά, είμαι εδώ για να κάνω αυτό το video.

Να σας πω ότι δεν έχω θυρεοειδή, δεν έχω κάτι το οποίο με κάνει να παχαίνω, παχαίνω μόνη μου επειδή τρώω πάρα πολύ. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν προβλήματα υγείας και αυτά τους ωθούν στο να πάρουν κιλά και δεν είναι σωστό να λέμε σε κάποιον ότι πάχυνε.(…)

Είναι μια νοοτροπία καρφωμένη στον εγκέφαλό μου από μικρή ότι όταν είμαι πολύ κουρασμένη ή έχω κάνει κάτι δύσκολο ή έχω ανταπεξέλθει σε μια μέρα που ήταν θεόστραβη, μου αξίζει να φάω.(…) Σκεφτείτε πόσο λάθος είναι αυτό. Έχω πάρει πάρα πολλά κιλά “επιβράβευσης” Και έχω πάρει και πάρα πολλά κιλά γιατί θεωρούσα ότι θα ξεκινήσω δίαιτα».

Η Εβελίνα είναι ακομπλεξάαριστη και το αποδεικνύει περίτρανα! Δες τη νέα φωτογραφία της με μαγιό και θα ξετρελαθείς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved