Κώστας Κρομμύδας: Αυτό είναι το νέο του βιβλίο - Όλα όσα αποκάλυψε (pics)
Showbiz

Κώστας Κρομμύδας: Αυτό είναι το νέο του βιβλίο - Όλα όσα αποκάλυψε (pics)

Ο Κώστας Κρομμύδας παρουσιάζει το νέο του βιβλίο, σε μια ιδιαίτερο περίοδο για όλους. Ο ίδιος μίλησε για το νόημα που θέλησε να περάσει στον κόσμο, αλλά και το νόημα της αγάπης.


Η «Εβόρα» είναι το όγδοο βι­βλίο του συγγραφέα στις εκδόσεις Διόπτρα, μετά την προηγούμενη επιτυχία του, «Μια νύχτα ακόμη», και αποτελεί ένα πολύ ξεχω­ριστό εγχείρημα για εκείνον.

Έχει εργαστεί ως ηθοποιός στο θέατρο, στην τηλεόραση και στο σινεμά. Συμμετεί­χε στον τρίτο και τον τέταρτο κύκλο της σει­ράς «The Durrells», όμως πάντα η συγγρα­φή θα καταλαμβάνει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Το «Εβόρα» δεν είναι ένα κοινό μυθιστόρημα. Δεν πρόκειται για ένα κοινό μυθιστόρημα, αλλά για έναν οδηγό ζωής μέσα από τον οποίον μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να αναζητήσουμε τη γαλήνη μας,αλλά ένας οδηγός ζωής μέσα από τον οποίο μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άν­θρωποι και να αναζητήσουμε τη γαλήνη μας.

Ο Κώστας Κρομμύδας μίλησε για το νέο του βιβλίο στην εφημερίδα "Secret"

Η ιστορία κινείται σε δύο άξονες, στο παρασκήνιο και στο προσκήνιο. «Πλέον, το βιβλίο θα πάει στη δεύτερη ανατύπωσή του μέσα σε έναν μήνα, κάτι που δείχνει πόσο αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή από τους αναγνώστες. Διαβάζοντας το Εβόρα", ταξιδεύεις στη φύση... Προβληματίζεσαι, δακρύζεις, κλαις, θυμώνεις. Το Εβόρα" έρ­χεται να σου μάθει τον τρόπο να ζεις και να γιορτάζεις την κάθε στιγμή της ζωής που σου δόθηκε σαν δώρο, με μόνο σου οδηγό την αγάπη. “Η αγάπη, όταν μοιράζεται, με­γαλώνει”, είναι το μότο της Αριάδνης, της κεντρικής ηρωίδας του μυθιστορήματος», είπε μιλώντας στην εφημερίδα, εξηγώντας πως ο αναγνώστης θα ανακαλύψει την πραγματική διάσταση της ευτυχίας.

Ο Κώστας Κρομμύδας μίλησε για το νέο του βιβλίο στην εφημερίδα "Secret"

«Η ιστορία αυτή μας φωνάζει δυνατά να αγαπάμε! Να αγαπάμε αληθινά ό,τι υπάρ­χει γύρω μας και μας περιβάλλει. Γιατί έτσι θα αγαπήσουμε ουσιαστικά και τον ίδιο τον άνθρωπο».

Για την περίοδο της καραντίνας ο Κώστας Κρομμύδας υποστηρίζει πως ο κόσμος ήρθε πιο κοντά στο βιβλίο: «Το ιδιαίτερα ευχά­ριστο είναι ότι κατά τη διάρκεια της καρα­ντίνας ο κόσμος βρήκε τον τρόπο να προ­μηθευτεί και να διαβάζει πολλά βιβλία. Σε ό,τι με αφορά, είδα πως πουλήθηκαν πολ­λά από τα παλιά μου βιβλία, κάτι που μου έδωσε μεγάλη χαρά. Σε γενικές γραμμές, όμως, ειδικά τον πρώτο καιρό της καραντί­νας, οι πωλήσεις των βιβλίων κινήθηκαν ανοδικά», συμπλήρωσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved