Δάκης: Η απίστευτη αποκάλυψη για τη συμφωνία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Showbiz

Δάκης: Η απίστευτη αποκάλυψη για τη συμφωνία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο Δάκης μετρά αρκετές επιτυχίες στο βιογραφικό του οι οποίες μάλιστα παραμένουν "ζωντανές" με το πέρασμα του χρόνου.

Ο γνωστός καλλιτέχνης κυκλοφορεί τη νέα του δισκογραφική δουλειά, με έναν τίτλο μάλιστα που ίσως προβληματίσει του νεότερους.

Η νέα του κυκλοφορία το «Παλιό δισκάκι» είναι το νέο τραγού­δι του Δάκη σε στίχους Κώστα Μπαλαχούτη και μουσική Νική­τα Μποστάνη.

Ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα Secret αναφέρεται στον τίτλο «Παλιό δισκάκι», το οποίο ίσως έπρεπε να το παρουσιάσει ως παλιό... στικάκι. Ο Δάκης εξηγεί το λόγο.

«Οταν το πρωτοάκουσα μου άρεσε, γιατί ήταν γε­μάτο νοσταλγία και όλοι νόμιζαν ότι ήταν ένα πα­λιό μου τραγούδι που τώρα ήρθε ξανά στην επι­φάνεια. ενώ είναι καινούργιο, και μάλιστα έχει δώσει τον τίτλο στον νέο δίσκο, με συμμετοχή και άλλων καλλιτεχνών Η ένστασή μου ήταν ότι αυ­τοί που είναι κάτω από 20 χρόνων δεν θα ξέρουν πιο είναι το παλιό δισκάκι. Να ήταν το παλιό στικάκι, μάλιστα.», είπε σε επικοινωνία με την εφημερίδα.

Ο Μίμης Πλέσσας τον έχει στιγματίσει.«Μέχρι σή­μερα είναι μια φιλία δυνατή. Συζητάμε για τον Σε­πτέμβριο. για μια συναυλία στο Βεάκειο του Πει­ραιά. Με το 40% των θεατών αναρωτιέμαι πώς θα “βγει" η συναυλία και ποιος θα πρωτοπληρωθεί. Αυτό συμβαίνει και στο 'Νάρκισσος Garden’ στο Μαρούσι, όπου εμφανίζομαι κάθε Τετάρτη 0 χώρος είναι ένας κήπος 300 ατόμων και βάζουμε μόνο 70 άτομα Τεράστιο το πρόβλημα».

Η κουβέντα με τον Δάκη πάει στις επιτυχημένες συνεργασίες με τις αδερφές Μπρόγιερ, τη Μαρινέλλα τη Νινή Ζαχά την Αλέκα Κανελλίδου και φτάνει στη δι­ασκευή του «Σήμερα», ενός τραγουδιού του 1947, που είχε πρωτοπεί η Σμαρούλα Γιούλη ως τραγουδίστρια, πριν γίνει ηθοποιός.

Μάλιστα ο ίδιος αποκαλύπτει τη συμφωνία για το ντουέτο που θα έκανε μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, κάτι το οποίο δεν συνέβη τελικά ποτέ.

«Τραγούδι του Γιάννη Βέλλα, σε στίχους του Θάνου Σοφού, με καταπληκτική ιστορία πίσω του. Το 1947 είχαν συναντηθεί οι δυο τους στο σπίτι του Βέλλα με τη Σμαρούλα Γιούλη για να το τραγουδήσουν Καθώς το πρόβαρε, είπε ο Σοφό:"Βρε παιδιά, αυτό θέλει και μια δεύτερη φωνή". Ετσι φώναξαν την Καίτη που ήταν στην κουζίνα και μαγείρευε, και έκα­νε τελικά τη δεύτερη φωνή Αυτή λοιπόν, ήταν η Καίτη Μπελίντα, που επίσης ακόμη δεν είχε βγει στο τραγούδι. Όταν ήρθα στην Ελλάδα γνω­ρίστηκα με τον Σοφό, έμαθα ότι ήταν δικό του το τραγούδι και ήθελα να το τραγουδήσω, και μάλιστα μαζί με τη συγχωρεμένη την Αλίκη Βουγιουκλάκη Θα κάναμε κανονικό ντουέτο. Τότε ήταν στη Θεσσαλονίκη και μου είπε "κάτσε να κατεβώ και θα το κάνουμε". Τελικά δεν έγινε ποτέ».

Σχε­τικά με το πώς τη γνώρισε, είπε:«Είχαμε γνωρι­μία λόγω του Βλάση Μπονάτσου, που ήταν φίλος μου. Με την Αλίκη είχαμε "τι κάνεις, πώς είσαι’, απλά πράγματα όχι κολλητιλίκια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved