Γιώργος Καραμίχος: Αυτός είναι ο λόγος που επιστρέφει από τις ΗΠΑ (pics)
Showbiz

Γιώργος Καραμίχος: Αυτός είναι ο λόγος που επιστρέφει από τις ΗΠΑ (pics)

Τηλεοπτική επιστροφή από τον Γιώργο Καραμίχο, ο οποίος για αρκετά χρόνια είχε εγκαταλείψει την Ελλάδα. Ο γνωστός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ANT1.

Για άλλη μια χρονιά, ο ANT1 επενδύει στη μυθοπλασία βγάζοντας στον "αέρα" σειρές που θα συζητηθούν. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι "Άγριες Μέλισσες" ανέβασαν κατά πολύ το επίπεδο της μυθοπλασίας, με τα υπόλοιπα κανάλια να στρέφονται στις σειρές δραματικού περιεχομένου.

Φέτος η καθημερινή σειρά του ANT1 είναι ο "Ήλιος" σε σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου.

Στη Γαλλία η σειρά σημείωσε τεράστια επιτυχία και μάλιστα χαρακτηρίστηκε ως «σειρά-γεγονός»

Σύμφωνα με την "Secret" πρωταγωνιστής της νέας σειράς του ΑΝΤ1 είναι ο Γιώργος Καραμίχος, που ύστερα από αρκετά χρόνια επιστρέφει ξανά στην Ελλάδα και στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, αλλά και μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών: Αντίνοος Αλμπάνης. Ευγενία Δημητροπούλου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Μάριος Αθανασίου, Νίκος Αρβανίτης, Ακίνδυνος Γκίκας και πολλοί ακόμη.

Όσον αφορά τώρα το σενάριο, πρόκειται για μια δραματική σειρά με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία το πρώτο πλάνο είναι η αγάπη, οι σχέσεις και τα μυστικά που έχουν κρατηθεί στη λήθη και έρχονται ξανά στο προσκήνιο με δραματικά και κωμικά στοιχεία, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή.

Η κεντρική ιστορία Βασίζεται στη ζωή μιας κοπέλας η οποία έπειτα από 18 χρόνια επιστρέφει, μαζί με τον γιο της, ο οποίος έχει προβλήματα συμπεριφοράς. στην επαρχιακή πόλη όπου μεγάλωσε και προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τους ανθρώπους με τους οποίους ήταν κοντά.

Σε αυτήν της την προσπάθεια, όμως, έρχεται αντιμέτωπη με την αποκάλυψη ενός ένοχου μυστικού. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς τροπή, γιατί νέες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίζουν σχέσεις που υπήρχαν στο παρελθόν και να αποκαλύπτονται γεγονότα.


Η αλήθεια που είχε κρυφτεί για χρόνια έρχεται στο φως και όλο αυτό έχει τρομερές συνέπειες στη ζωή των ηρώων. Δεσμοί που θεωρούνται σταθεροί κινδυνεύουν, ένας έρωτας γεννιέται, φίλοι επανέρχονται ύστερα από χρόνια απουσίας, ενώ οι ήρωες Βιώνουν πόνο, μια ερωτική απογοήτευση και τη χαρά του έρωτα. Ο μικρόκοσμος αυτής της πόλης ζωντανεύει και βλέπουμε πως όλοι έχουν μεταξύ τους πλέγματα σχέσεων από το παρελθόν ή και άλλα, που δημιουργούνται τώρα και θα τους συνδέουν για πάντα.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved