Απίστευτο: Το ζεύγος "Κοκοβίκου" και πάλι μαζί (pics)
Showbiz

Απίστευτο: Το ζεύγος "Κοκοβίκου" και πάλι μαζί (pics)

Η Μαρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ξανά μαζί σε μια συνάντηση ιστορικής σημα­σίας. Όσα χρόνια και να έχουν περάσει, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την επιτυχία τους ως κινηματογραφικό ζευγάρι.

Οι δύο πετυχημένοι Έλληνες ηθοποιοί, θα βρεθούν ξανά στο ίδιο έργο, αυτή τη φορά, όχι στο μεγάλο πανί, αλλά στο θεατρικό σανίδι. Μάλιστα η Μάρω Κοντού μιλώντας στην εφημερίδα "Secret" έδωσε πληροφορίες για τη νέα της συνεργασία με τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Η ηθοποιός για άλλη μια φορά, δεν παρέλειψε να εκφράσει την εκτίμηση της απέναντι στον Γιώργο Κωνσταντίνου με τον οποίο γνωρίζονται πολλές δεκαετίες.

«Έτσι κι ανοί­ξουν τα θέατρα, θα παίξουμε τη "Φθινοπωρινή ιστορία’ του Αλεξέι Αρμπουζοφ μαζί με τον Γιώρ­γο Κωνσταντίνου σε παραγωγή Τάγαρη». αναφέρει στο «Secret η αγαπητή ηθοποιός. «Πρόκειται για κωμωδία αισθηματική μετα­ξύ δυο πρωταγωνιστών», εξηγεί και προσθέτει: «Είναι μια τρυ­φερή ιστορία γεμάτη χιούμορ και ανατροπές, που δείχνει πώς ο έρωτας και η ανάγκη για ζωή μπορούν να νικήσουν τον χρόνο και να μας γεμίσουν αισιοδοξία.

Η ίδια δηλώνει πολύ χαρούμενη για αυτήν τη συνεργασία, καθώς εκτιμά πολύ τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τον ξεχωρίζει ιδιαίτερα ως ηθοποιό, καθώς, όπως λέει είναι μεγάλο ταλέντο. «Έχουμε πάρα πολλά χρονιά να βρεθούμε με τον Γιώργο επί σκηνής και χαίρομαι ιδιαιτέρως. Θυμάμαι έντονα την επιτυχία που είχαμε στο "Η ΔΕ ΓΥΝΗ ΝΑ ΦΟΒΗΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ"»

Η κ. Κοντού, φυσικά, δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει, για της δύσκολες μέρες του κορονοϊού αλλά και, για της φετινές της διακοπές. «Πρέ­πει να φυλαγόμαστε και αυτό εί­ναι γεγονός. Οφείλουμε να ακούμε τις εντολές των ειδικών και, αυτό κάνω κι εγώ. Δεν φοβάμαι, γιατί προφυλάσσομαι, καταλλήλως, θα πάω στο σπίτι της ξαδέλφης μου. στην Αίγινα, με όλες της προφυλά­ξεις». καταλήγει.

kontoy2.jpg
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved