Στοίχημα ότι δεν πάει ο νους σας ποιος είναι αυτός ο γόης! Τον ξέρετε πολύ καλά
Showbiz

Στοίχημα ότι δεν πάει ο νους σας ποιος είναι αυτός ο γόης! Τον ξέρετε πολύ καλά

Το γνωρίσαμε ως πιτσιρικά σε τηλεοπτική σειρά του Mega, ενώ πριν από λίγο καιρό παρουσιάστηκε στο στρατό για να εκπληρώσει τη θητεία του.

Αναμφισβήτητα το MEGA από το ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης, έδωσε χώρο και χρόνο σε αρκετά φρέσκα πρόσωπα. Εκτός από γνωστούς ηθοποιούς και παρουσιαστές, ο σταθμός επένδυε πάντα στη μυθοπλασία, βγάζοντας πετυχημένες οικογενειακές σειρές.

Μάλιστα κατά καιρούς βλέπουμε στο διαδίκτυο τωρινές φωτογραφίες από τους μικρούς πρωταγωνιστές των σειρών, από τους οποίοι οι περισσότεροι είναι αγνώριστοι.

Κάποιοι ασχολήθηκαν και στην πορεία της ζωής τους με την υποκριτική, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν εκφράσει το παράπονό τους, πως οι τηλεοπτικοί σταθμοί τους πλησίαζαν μόνο εκείνη την αθώα εποχή, προκειμένου να πάρουν αντίστοιχους ρόλους παιδιών, όπως και τους πρωτογνωρίσαμε.

Μία από τις πιο οικογενειακές σειρές του Mega, ήταν η "Παιδική Χαρά" η οποία προβλήθηκε πριν από δέκα ολόκληρα χρόνια. Το σενάριο ήθελε τη Ρένια Λουιζίδου και τον Κώστα Κόκλα να βιώνουν έντονα την καθημερινότητά τους, σε ένα σπίτι με τα τρία τους παιδιά.

Ένα από αυτά, ο Βασίλης Γαλαίος. Το ζωηρό παιδάκι της σειράς μεγάλωσε και όπως θα δείτε έχει αλλάξει εντυπωσιακά. Ο νεαρός Βασίλης είναι σήμερα 21 ετών ενώ ποστάρει στο instagram φωτογραφίες του από τη θητεία του στον στρατό.

Δείτε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved