Κέισι: Η φιναλίστ του GNTM ζει το πιο ερωτικό καλοκαίρι με τον σύντροφό της
Showbiz

Κέισι: Η φιναλίστ του GNTM ζει το πιο ερωτικό καλοκαίρι με τον σύντροφό της

Η Κέισι μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει στον μεγάλο τελικό του GNTM, κερδίζει όμως στην αγάπη, έχοντας δίπλα της τον σύντροφό της, Δημήτρη.

Την περσινή σεζόν ήταν ένα από τα πρόσωπα που κατάφερε να ξεχωρίσει. Η Κέισι Μίζιου μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Η εντυπωσιακή μελαχρινή, αν και δεν είχε ιδιαίτερη εμπειρία στο χώρο του modeling, κατάφερε να εξελιχθεί φτάνοντας μάλιστα στον μεγάλο τελικό.

Βέβαια τερμάτισε δεύτερη και όχι τρίτη, αν σκεφτούμε πως το ριάλιτι μόδας έβγαλε δύο νικήτριες, την Άννα Μαρία Ηλιάδου και την Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Κέισι από την αρχή του GNTM είχε μιλήσει ανοιχτά για τον εκλεκτό της καρδιάς της, ο οποίος ακούει στο όνομα Δημήτρης.

Το γνωστό μοντέλο φέτος απολαμβάνει με ηρεμία τις διακοπές του καλοκαιριού, μιας και πέρσι τέτοια εποχή τα γυρίσματα του GNTM είχαν ξεκινήσει.

Η Κέισι, κάνοντας μια τρυφερή ανάρτηση στο instagram θυμήθηκε την υπόσχεση που είχε δώσει με τον καλό της.

"Πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε δώσει μια υπόσχεση ο ένας στον άλλο και την κρατήσαμε. Μακριά ο ένας από τον άλλο για 6 μήνες με την στοιχειώδη επικοινωνία και μέσα από πολλά γράμματα αγάπης φέτος είμαστε μαζί και κλείνουμε 2 χρόνια γεμάτα αγάπη και έρωτα! Εμείς ξέρουμε και αυτό φτάνει", έγραψε στο instagram.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved