Μπουσουλόπουλος: Ο λόγος που αποφάσισε να απέχει από την TV και οι νέες φωτό
Showbiz

Μπουσουλόπουλος: Ο λόγος που αποφάσισε να απέχει από την TV και οι νέες φωτό

Τον γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη σειρά του MEGA "Ευτυχισμένοι Μαζί" ενώ τα τελευταία χρόνια απέχει από το χώρο της τηλεόρασης.

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος γνώρισε μεγάλη επιτυχία ως γιος του "Μαυροτσούκαλου" σε μια από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές.Έκτοτε ο ίδιος έχει συμμετάσχει και σε άλλες δουλειές, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουμε χάσει τα ίχνη του.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός πρόσφατα είχε μιλήσει στην κάμερα του Open, όπου και αποκάλυψε το λόγο που δεν τον βλέπουμε και τόσο συχνά στη μικρή οθόνη.

«Έδινα συνεντεύξεις αλλά σταμάτησα γιατί δεν είχα κάτι να πω. Οι ερωτήσεις ήταν λίγο γελοίες, μία, δύο, τρεις, πέντε, μία στιγμή μουλαρώνεις και δεν δίνεις» είπε ο ηθοποιός ενώ αποκάλυψε για τη νέα του ζωή: «Δεν είχα καμία πρόταση.Από εκεί και πέρα διάλεξα ένα δρόμο να πάρω και χάθηκα. Έφυγα για Ρόδο. Μετά ξαναήρθα, ξαναέφυγα και άμα δεν είσαι στην πιάτσα λένε “δεν είναι εδώ'”»

Εμείς πάντως βρήκαμε πρόσφατες φωτογραφίες του Πέτρου Μπουσουλόπουλου στο instagram, ο οποίος όπως θα παρατηρήσετε, παραμένει ολόιδιος με την εποχή που τον γνωρίσαμε.

Δείτε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved