Αντελίνα Βαρθακούρη:Αδυνάτισε και φαίνεται πολύ!Η φωτό και το μήνυμα όλο νόημα
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη:Αδυνάτισε και φαίνεται πολύ!Η φωτό και το μήνυμα όλο νόημα

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει χάσει κιλά και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που πλέον φαίνεται ξεκάθαρα.

Η παρουσιάστρια ποτέ δεν είχε κόμπλεξ με τα κιλά της και η απόδειξη είχε έρθει όταν κατά τη διάρκεια του Globetrotters, οπού και είχε σημειώσει τρελή επιτυχία, είχε εμφανιστεί ακόμη και με το μαγιό της.

«Δεν ντρέπομαι για τα κιλά μου. Απόδειξη πως και στο Globetrotters βγήκα και με μαγιό, έκανα και τις τρέλες μου. Δεν είναι τα κιλά αυτό που με σταματάει να πάω μπροστά. Γιατί πολλές γυναίκες το έχουν και καθεμιά για το δικό της λόγο. Ναι έχω τα κιλά μου, τα οποία πέρασα μια φάση που για δικούς μου λόγους τα πήρα», είχε πει η ίδια. Μετά το τέλος της εκπομπής της «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι», η όμορφη παρουσιάστρια μπήκε σε συστηματικό πρόγραμμα διατροφής και όπως διαπιστώσαμε είχε αποτέλεσμα.

«Κάνω διατροφή εδώ και λίγο καιρό μαζί με γυμναστική. Δεν είμαι τέλεια, πέρασα μια περίοδο που έτρωγα συναισθηματικά και δεν κατάφερνα να βάλω στοπ, εκεί ξέσπασα αλλά με γνώρισα καλύτερα και κατάφερα να αγαπήσω κι αυτή την πλευρά μου», είχε απαντήσει η ίδια σε σχετική ερώτηση follower αποκαλύπτοντας τη διατροφή της.

Σε αυτή την τελευταία της φωτό η απώλεια των κιλών είναι ξεκάθαρη αφού το πρόσωπό της δείχνει στεγνό και αδυνατισμένο.

«Να γυρνάς την πλάτη σε καταστάσεις και ανθρώπους και να λες ΟΧΙ όταν είσαι φαινομενικά “αδύναμος”....τι ευλογία Θέε μου...
Ευχαριστώ 2020 που μέσα σε όλα τα τόσο δύσκολα σου, που μέσα σε όλα τα άσχημα σου με δίδαξες μέσα απ’ τα λάθη μου και μου έδειξες το δρόμο.

Αν είσαι κι εσύ που με διαβάζεις σε αδιέξοδο...προχώρα και διάλεξε να περπατήσεις το μονοπάτι με τ’ αγκάθια...πίστεψέ με στο τέλος θα βρει τοοοοόσο νερό η ψυχή να ξεδιψάσει.❤️», έγραψε η ίδια σε ένα μήνυμα όλο νόημα.

Δες την κι εσύ στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved