Ηθοποιός αποκαλύπτει: «Πέρασα κατάθλιψη μετά από τον χαμό του ‘αδελφού’ μου»
Showbiz

Ηθοποιός αποκαλύπτει: «Πέρασα κατάθλιψη μετά από τον χαμό του ‘αδελφού’ μου»

Η αποκάλυψε έρχεται από έναν πολύ γνωστό ηθοποιό και τραγουδιστή ο οποίος μόλις κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο βίντεοκλιπ του τραγουδιού του. 

Η σημαντική πορεία του σε μερικές από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, ο αδελφός του που έφυγε από τη ζωή και του άνοιξε το μαγικό δρόμο της μουσικής, η κατάθλιψη έπειτα από αυτή την απώλεια, οι πιο extreme καταστάσεις που βίωσε στη ζωή του, η φιλία του με το πρωταγωνιστή από το «CSI New York» Carmine Giovinazzo, αλλά και το Ronaldinio, το σοκαριστικό ατύχημα το 2014, οι δύο φορές που εξαπατήθηκε, ο κολλητός του Χρήστος Δάντης αλλά και οι συνεργασίες του με τους εκλεκτούς Μαρία Λεκάκη, Θανάση Αλευρά, Στράτο Μαρκίδη, Βασίλη Θωμόπουλο, Ρένο Ρώτα, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Άλκη Κούρκουλο, Τάσο Νούσια και Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Ο Σωτήρης Σωτηρίου παρουσιάζει μία ακόμη πτυχή του ταλέντου του αφού μόλις πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το απόλυτα μελωδικό «τη ζωή να ταξιδεύω» που υπογράφει ο Κώστας Λογοθετίδης των Εκείνος και Εκείνος και μιλά με απόλυτη αλήθεια για τη διαδρομή του στο Gossip-tv.gr.

- Έχοντας μία πολύ μεγάλη πορεία ως ηθοποιός συμμετέχοντας σε περισσότερες από 15 πολύ επιτυχημένες σειρές τι ήταν αυτό που αποτέλεσε έναυσμα να ασχοληθείς τελικά με το τραγούδι;

«Το μικρόβιο προϋπήρχε, ενισχύθηκε απλά από τον ‘αδελφό’ μου ο οποίος αποτελούσε για μένα πρότυπο .Ακόμα και τώρα σε κάθε μου βήμα εκείνος είναι μπροστά μου. Όταν ένοιωσα μέσα μου ότι είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή με τους κατάλληλους τότε ανθρώπους γύρω μου, πάτησα το κουμπί και έτσι ξεκίνησαν όλα».

Δείτε εδώ το videoclip του τραγουδιού του:

- "7 θανάσιμες πεθερές", " Ίχνη" , "Η πολυκατοικία", "Ιατρικό απόρρητο", "Λόλα", "Με λένε Βαγγέλη", "Οι συμμαθητές", "Χωρίς όρια", "Μάλιστα σεφ" είναι μερικές μόνο από τις σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει. Τι θυμάσαι από κάθε μία ξεχωριστά;

«Δε μπορώ να ξεχάσω την απίστευτη χημεία που είχαμε με τη Μαρία Λεκάκη και το Θανάση Αλευρά στις «7 θανάσιμες πεθερές», το μαγικό Βασίλη Τσελεμέγκο στα «Ίχνη», τα υπέροχα και ξεκούραστα γυρίσματα με το Βασίλη Θωμόπουλο στην «Πολυκατοικία», την πρώτη υπέροχη συνεργασία με το Γιάννη Βασιλειάδη στο «Ιατρικό απόρρητο», το ’Γκέκα’, έναν ρόλο που ακόμα γελάω όταν το βλέπω στη «Λόλα». Ζήσαμε όμορφες στιγμές και γρήγορα γυρίσματα με τον τεράστιο Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, στο «Με λένε Βαγγέλη» ενώ ξεκίνησα επίσης μια δυνατή φιλία με το Ρένο Ρώτα στους «Συμμαθητές». Η σειρά που αγάπησα πιο πολύ από όλες ήταν το «Χωρίς όρια». Αναπτύχθηκαν δυνατές φιλίες που άντεξαν στο χρόνο με τους Άλκη Κούρκουλου και Τάσο Νούσια και με σιγουριά μπορώ να σου αναφέρω πως θυμάμαι με νοσταλγία τα δύσκολα και απαιτητικά γυρίσματα με τον τεράστιο Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο «Μάλιστα σεφ».

- Υπήρξες αγαπημένο παιδί του σκηνοθέτη Στράτου Μαρκίδη ο οποίος σε πίστεψε. Τι ξεχωρίζεις σε εκείνον;

«Ο Στράτος Μαρκίδης είναι ο πιο επιτυχημένο παραγωγός και σκηνοθέτης στα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Ξεχωρίζω την τελειομανία του που σε συνδυασμό με την γνώση και την εμπειρία του έχει φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα».

- Μπήκες στη δισκογραφία πριν από 3 χρόνια με το τραγούδι "Βυθός" του Νίκου Τερζή, ενώ πριν ένα μήνα κυκλοφόρησε το "Τη ζωή να ταξιδεύω" σε μουσική του Κώστα Λογοθετίδη των Εκείνος και εκείνος και στίχους του Γρηγόρη Μυλωνά. Μίλησέ μου για αυτή την ιδιαίτερη συνεργασία;

«Με τον Κώστα Λογοθετίδη μας συνδέει μία φιλία χρόνων. Τα τελευταία 4 χρόνια είχα την τιμή και την χαρά να μοιραστώ την σκηνή μαζί τους αρκετές φορές. Η συνεργασία μας αυτή βγήκε εντελώς αβίαστα και είμαστε και οι δύο πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα».

- Έχεις μία σχέση μεγάλης αγάπης με τον Χρήστο Δάντη με τον οποίο έχετε βρεθεί και επί σκηνής. Τους τελευταίους μήνες δέχθηκε πολύ έντονη κριτική για το τραγούδι του "Δεν υπάρχει Θεός". Θεωρείς ότι πολεμήθηκε άδικα;

«Στο Χρήστο βλέπω ένα πολύπλευρο και πολυτάλαντο καλλιτέχνη τον οποίο θαυμάζω πολλά χρόνια. Πλέον έχει δημιουργηθεί μια ανιδιοτελής σχέση αγάπης και σεβασμού. Ο Χρήστος κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με ανατρεπτικό τίτλο μέσα σε μία χρονική στιγμή όπου ο μέσος Έλληνας βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής δεδομένων των συνθηκών. Ένας άνθρωπος που πιστεύει στο Θεό τραγούδησε το ‘δεν υπάρχει Θεός’, προκαλώντας κύμα ποικίλων αντιδράσεων. Θεωρώ ότι μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων έμεινε στον τίτλο, χωρίς να αφουγκραστεί τη βαθύτερη ανθρώπινη αγωνία που εκφράζετε μέσα από το ερώτημα ’Τελικά ακόμα υπάρχει Θεός’»;

- Σε δένει επίσης μία σχέση ουσίας με τη Σοφία Βόσσου. Μίλησέ μου για εκείνη...

«Έχω την τύχη να είναι δασκάλα μου τα τελευταία χρόνια. Η Σοφία είναι μια πολυσύνθετη προσωπικότητα που έχει στιγματίσει τόσο με το ταλέντο όσο με την δουλεία της τα μουσικά δρώμενα .Είναι ο άνθρωπος που μου πρόσφερε τα κατάλληλα εργαλεία για να αξιοποιήσω της δεξιότητες μου ώστε να μπορώ να ερμηνεύω τα συναισθήματα της ψυχής μου μέσα από την μουσική που τόσο αγαπώ».

- Ποια είναι τα πιο extreme πράγματα που έχεις κάνει στη ζωή σου;

«Πριν από 5 περίπου χρόνια έβγαλα ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για την αγαπημένη μου Νέα Υόρκη. Σκοπός μου ήταν να έμενα εκεί για πάντα. Μέσα σε 45 ημέρες γύρισα σχεδόν όλες τις γνωστές πολιτείες με ανάμεικτα συναισθήματα. Θυμάμαι στο Λός Άντζελες φίλος μου και συνάδελφος με έφερε σε επαφή με ένα παραγωγό του κινηματογράφου ο οποίος με προέτρεψε να μείνω μόνιμα εκεί προτείνοντας μου ρόλο. Κατέληξα μονός μου στο Λας Βέγκας γνωρίζοντας τον Πρωταγωνιστή από το «Csi new york» Carmine Giovinazzo με τον οποίο ξαφνικά γίναμε πολύ καλοί φίλοι.

Επίσης θυμάμαι ένα τριήμερο καλεσμένος του φίλου μου Πέτρου Στάθη στο μαγικό Montenegro όπου και γίναμε φίλοι με τον μεγάλο σταρ του ποδοσφαίρου Ronaldinio.

Για μένα τα extreme πράγματα έχουν να κάνουν πάντα με ταξίδια και εμπειρίες ζωής.

- Ποιες είναι οι πιο δύσκολες στιγμές που έχεις βιώσει;

«Το 2013 όταν πια η οικονομική ύφεση ήταν εμφανής αποφάσισα να αφήσω πίσω μία πολύ πετυχημένη πορεία επιχειρηματικά στο κομμάτι της διασκέδασης.

Το 2017 εξαπατήθηκα εις τριπλούν επιχειρηματικά στο νησί των ανέμων».

- Πέρασες ποτέ κατάθλιψη;

«Ναι μετά από τον χαμό του ‘αδελφού’ μου το 2007 ήταν μία πολύ σκληρή περίοδος για μένα περνώντας δύσκολες ώρες μόνος μου».

- Έτυχε ποτέ να κινδυνεύσει η ζωή σου;

«Το 2014 με τράκαραν από πίσω με μεγάλη ταχύτητα. Έχασα τις αισθήσεις μου. Ήταν πολύ δύσκολο».

- Πιστεύεις στα θαύματα;

«Η κάθε μέρα είναι ένα μικρό θαύμα.

Μέσα από την κάθε μου δημιουργία βιώνω την αίσθηση της ολοκλήρωσης ενός μικρού θαύματος».

- Τι θέλεις να πει το κοινό ακούγοντας το τραγούδι σου;

«Θέλω να πουν επιτέλους ένα χαρούμενο τραγούδι νοσταλγικά γνώριμο και διαφορετικό. θέλω να πουν ότι τους ταξίδευσε έτσι όπως ταξιδεύει εμένα κάθε φορά που το ερμηνεύω».

- Τι ονειρεύεσαι να σου φέρει ο χρόνος;

Ονειρεύομαι να μου φέρει πολλά ακόμα ταξίδια ,που για μένα είναι δώρα ζωής μέσα από τις διαδρομές τους που όλες καταλήγουν στο δικό μου μονοπάτι που θέλω να έχει την χαρά της δημιουργίας μέσα από τη δική μου αλήθεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved