Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή η αδελφή του Μιχάλη Κακογιάννη
Showbiz

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή η αδελφή του Μιχάλη Κακογιάννη

Το άλλοτε δεξί χέρι του αξέχαστου Μιχάλη Κακογιάννη και ένας από τους πιο έμπιστους ανθρώπους του περιβάλλοντός του τόσο καλλιτεχνικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο, η αδελφή του Γιαννούλα, έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών. 

Η Γιαννούλα Κακογιάννη – Wakefield η οποία υπήρξε και πρόεδρος του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα, στα 97 της χρόνια.

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στο συλλυπητήριο μήνυμά της ανέφερε για την απώλεια αυτή: «Σήμερα αποχαιρετούμε μια εξαιρετική προσωπικότητα, μια φίλη πάνω από όλα».

«Η Γιαννούλα Κακογιάννη – Wakefield υπήρξε πάντα ο φύλακας – άγγελος του αδελφού της Μιχάλη Κακογιάννη, χαράσσοντας ταυτόχρονα τη δική της, προσωπική πορεία στον χώρο της διεθνούς κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Ο αξέχαστος Μιχάλης Κακογιάννης.

Μαζί δημιούργησαν τις ταινίες που έβαλαν την Κύπρο και την Ελλάδα δυναμικά στον χάρτη της παγκόσμιας κινηματογραφικής δημιουργίας. Αγάπησε τις δύο πατρίδες της, την Κύπρο και την Ελλάδα και μέσα από την τελευταία παρακαταθήκη του Μιχάλη Κακογιάννη, το Ίδρυμά του, του οποίου υπήρξε Πρόεδρος από το 2011, εργάστηκε για την προβολή και την προώθηση των νέων Κυπρίων και Ελλήνων δημιουργών».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved