Διονύσης Αλέρτας: Δεν πρόλαβε καλά καλά να χωρίσει και είναι ξανά ερωτευμένος!
Showbiz

Διονύσης Αλέρτας: Δεν πρόλαβε καλά καλά να χωρίσει και είναι ξανά ερωτευμένος!

Παρ' όλο που πριν από λίγο καιρό ο ίδιος ο Διονύσης Αλέρτας είχε αποκαλύψει την επανασύνδεσή του με την μέχρι τότε αγαπημένη του Εβίτα Μπέκα, τελικά ο γνωστός pastry chef βρήκε ξανά τον έρωτα σε άλλη γυναικεία αγκαλιά. 

Μάλιστα, ο γοητευτικός... άρχοντας της ζαχαροπλαστικής πέρασε και τις πρώτες ρομαντικές διακοπές του με τη νέα αγαπημένη του σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Πελοπόννησο, απ' όπου και ανέβασε το πρώτο τρυφερό ενσταντανέ τους.

Η νέα του αγαπημένη ακούει στο όνομα Νάγια Φωτοπούλου και δεν έχει καμία σχέση, εμφανισιακά τουλάχιστον, με την πρώην σύντροφό του.

Να θυμίσουμε ότι ο Διονύσης Αλέρτας, λίγο καιρό αφότου είχε γίνει γνωστός ο χωρισμός του από την Εβίτα Μπέκα, είχε μιλήσει δημόσια για την επανασύνδεσή τους και η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι προσπάθησε πολύ για να κρατήσει ζωντανή αυτή τη σχέση. Τελικά, όμως, ισχύει η λαϊκή ρήση ότι αν σπάσει το γυαλί δεν ξενακολλάει… γιατί παρά τις προσπάθειές τους, ο χωρισμός ήρθε ξανά και μάλιστα πλέον έγινε και οριστικός.

Σύμφωνα με την Reallife ο Διονύσης Αλέρτας δείχνει ξανά ευτυχισμένος στο πλευρό της νέας αγαπημένης του που τον κάνει να χαμογελά ξανά. Δείτε παρακάτω την πρώτη κοινή φωτογραφία τους από τις διακοπές τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved