Τραγουδιστής έχει επέτειο γάμου και έγραψε στη γυναίκα του τα πιο τρυφερά λόγια
Showbiz

Τραγουδιστής έχει επέτειο γάμου και έγραψε στη γυναίκα του τα πιο τρυφερά λόγια

Πριν από έξι χρόνια παντρεύτηκε και σήμερα νιώθει το ίδιο ευτυχισμένος με την πρώτη φορά που συνάντησε το κορίτσι του που έμελλε να γίνει και η μητέρα του παιδιού του. 

Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει την επέτειο του γάμου τους αλλά και να γράψει δημόσια για εκείνη τα πιο τρυφερά λόγια.

«Σαν σήμερα 23/8/2014 !!! Πριν από 6 χρόνια παντρεύτηκα το πιο έξυπνο όμορφο δυναμικό κορίτσι που μου άλλαξε όλη τη ζωή, σε ευχαριστώ για όλα όσα κανείς για εμάς καθημερινά, σε ευχαριστώ για το πολύτιμο δώρο που μου χάρισες τον Νικόλα μας, σε ευχαριστώ που πάντα είσαι δίπλα μας σε κάθε μας στιγμή , σε αγαπάω πολύ, σε αγαπάμε πολύ γιατρέ μας υπέροχη γυναίκα μου» έγραψε ο τραγουδιστής.

Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο ο οποίος σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια ντύθηκε γαμπρός στο πλευρό της γυναίκας της ζωής του Δήμητρα Σιαμπάνη η οποία του έχει χαρίσει έναν υπέροχο γιο, τον μικρό Νικόλα που είναι η απόλυτη προτεραιότητα και των δύο.

Το ζευγάρι ζει ευτυχισμένο και απόδειξη το γεγονός ότι ο Τριαντάφυλλος έχει μόνο τα πιο γλυκά λόγια να πει για τη γυναίκα της ζωής του. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved