Ραγίζει καρδιές Ελληνίδα τραγουδίστρια: Οι γονείς μου «έφυγαν» μέσα σε 6 μήνες
Showbiz

Ραγίζει καρδιές Ελληνίδα τραγουδίστρια: Οι γονείς μου «έφυγαν» μέσα σε 6 μήνες

Η Χριστίνα Γκόλια μιλά αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για τη ζωή και την πορεία της.  

Το γεμάτο θετική ενέργεια swing «Στα παλιά μου τα παπούτσια» που εμπνεύστηκε κατά την περίοδο της καραντίνας, ηχογράφησε στη ντουλάπα του σπιτιού της και οπτικοποίησε στον κήπο της, η σημαντική πορεία της ως ηθοποιός, ο ρόλος της Ματίνας Μανταρινάκη στο κλασσικό πια «Κωνσταντίνου και Ελένης» που της είχε προταθεί, η απώλεια των γονέων της μέσα σε έξι μήνες, ο αλκοολισμός του συντρόφου της, ο χαμός του Σάκη Μπουλά που την συγκλόνισε αλλά και η σχέση τεράστιας αγάπης και σεβασμού με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλου και Γιάννη Μπέζου. Η όμορφη και πολυτάλαντη Χριστίνα Γκόλια σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη...

- Κατά τη διάρκεια της καραντίνας δημιούργησες το τραγούδι "Στα παλιά μου τα παπούτσια" το οποίο και ηχογράφησες μέσα στην ντουλάπα του σπιτιού σου και έκανες το video clip του ουσιαστικά στον κήπο σου. Είναι πολύ όμορφο ότι σε μία τόσο δύσκολη συνθήκη δεν αφέθηκες στο "κακό" της, αλλά επέλεξες συνειδητά να αντιδράσεις δημιουργώντας.

«Η δημιουργία και η θετική σκέψη είναι ο μόνος τρόπος να αντιδράσεις στο 'κακό". Επίσης ένας άλλος τρόπος είναι να εστιάσεις στη χαρά. Γι αυτό και το τραγούδι μας «Στα παλιά μου τα παπούτσια» είναι χαρούμενο και το video clip έχει πολύ χιούμορ. Αν πραγματικά θέλει κανείς ακόμα και σε συνθήκες περιορισμού και απαγόρευσης, μπορεί να εκφραστεί μέσα στο σπίτι του, στον κήπο του, ή και στο μπαλκόνι του. Είχαμε πολλά τέτοια παραδείγματα μέσα στην καραντίνα και από άλλους συναδέλφους μου».

Δείτε παρακάτω το βίντεοκλιπ από το νέο τραγούδι της:

- Πώς ήταν για σένα αυτό το δίμηνο κι αν θες τι άλλαξε στη ζωή σου;

«Ήταν ένα δίμηνο δοκιμασίας και αναθεώρησης αξιών και προτεραιοτήτων.

Είμαι ένας άνθρωπος που εάν του περιορίσουν την ελευθερία και την ανεξαρτησία του μπορεί να τρελαθεί. Στην αρχή καταπιέστηκα πολύ. Στην πορεία άρχισα να το φιλοσοφώ και να ασχολούμαι κυρίως με την μουσική. Αυτό ήταν και η σωτηρία μου γιατί βρήκα την θεραπεία και την απελευθέρωση μέσω της τέχνης!

Άλλαξε από τότε ο τρόπος σκέψης μου και θέλω να πιστεύω ότι έγινα καλύτερος άνθρωπος».

- Ξεκίνησες ως ηθοποιός έχοντας μία επιτυχημένη πορεία συμμετέχοντας σε πολλά σήριαλ. Για ποιο λόγο αποφάσισες να "κλείσεις" αυτό το κομμάτι της ζωής σου;

«Ένιωσα απλά ότι ολοκληρώθηκε ένα κομμάτι του εαυτού μου μέσα από το θέατρο και θέλησα να αλλάξω σελίδα και να ξεκινήσω κάτι καινούργιο. Αγαπώ και το θέατρο και την μουσική πάρα πολύ, αλλά το "κάλεσμα" τα τελευταία χρόνια είναι πιο ισχυρό από την μουσική».

- Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι είχες περάσει από οντισιόν και μάλιστα ήσουν στην τελική επιλογή για το ρόλο της Ματίνας Μανταρινάκη στο ιστορικό πια " Κωνσταντίνου και Ελένης"

«Ναι είχα περάσει οντισιόν για τον ρόλο της Ματίνας Μανταρινάκη! Ήμουνα και πολύ καλή όπως είχε πει τότε η Ελένη Ράντου που ήταν παρούσα στο δοκιμαστικό. Αλλά τελικά κέρδισε τον ρόλο η αγαπημένη φίλη μου Καλλιρρόη Μυριαγκού γιατί της ταίριαζε πιο πολύ .Ήταν μια υπέροχη εμπειρία απ ότι θυμάμαι. Η Ελένη Ράντου και όλοι οι συντελεστές ήταν πολύ φιλικοί μαζί μας και γελούσαν με κάθε αστεία ατάκα μας. Αυτή η οντισιόν μου έδωσε την ευκαιρία αργότερα να με επιλέξουν στον ρόλο της Αλέκας στο ιστορικό αυτό σήριαλ "Κωνσταντίνου και Ελένης».

- Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου;

«Η πιο δύσκολη στιγμή που βίωσα ήταν την περίοδο που έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να πάω την επόμενη μέρα της κηδείας του για γύρισμα στην τηλεόραση... Δεν θα ξεχάσω ποτέ το συναίσθημα του αφόρητου πόνου που ένιωθα, ενώ έπρεπε να χαμογελάω και να παίζω κωμωδία».

- Πώς την αντιμετώπισες;

«Επιστράτευσα όση δύναμη είχα μέσα μου να φανώ σωστή επαγγελματίας και να μην καταρρεύσω».

- Ήταν σοκαριστική η απώλεια των γονέων σου μέσα σε έξι μήνες;

«Ο πατέρας μου και η μητέρα μου έφυγαν μέσα σε έξι μήνες. Η μητέρα μου έφυγε τον Μάιο του 2004 και ο πατέρας μου τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς. Για ένα χρόνο τουλάχιστον ήμουν απόλυτα μουδιασμένη και βαθιά θλιμμένη. Δεν θα σου πω απλά για σοκ... Ήταν σαν να μου ξερίζωσαν την ίδια μου την ύπαρξη».

- Έχεις εξομολογηθεί πώς ο σύντροφός σου ήταν αλκοολικός. Φαντάζομαι είναι πολύ δύσκολο.

«Ο πρώην σύντροφός μου ήταν αλκοολικός. Αυτό συνέβη αρκετά χρόνια πριν και για όσο κράτησε ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή για μένα».

- Ένιωθες ενοχές προσπαθώντας να τον βοηθήσεις όταν αντιλαμβανόσουν πώς δεν μπορούσε να ανεξαρτητοποιηθεί.

«Αγαπούσα πολύ αυτόν τον άνθρωπο. Και εκείνος με αγαπούσε πιστεύω.. Θα ήθελα να μπορούσα να τον βοηθήσω να ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή μαζί αλλά δεν τα κατάφερα. Ναι ένιωσα πολύ άσχημα που οι προσπάθειες μου δεν έπιασαν τόπο».

- Έχεις συνεργαστεί πολύ σημαντικούς ηθοποιούς και τραγουδοποιούς. Ανάμεσά τους οι Λάκης Παπαδόπουλος, Σάκης Μπουλάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Μπέζος... Μίλησέ μου ξεχωριστά για τον καθέναν από τους παραπάνω;

«Ο Λάκης Παπαδόπουλος είναι ένας αξιαγάπητος γλυκός άνθρωπος και υπέροχος καλλιτέχνης! Δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που γνωριστήκαμε σε ένα τηλεοπτικό Show στο κανάλι Alter το 2005. Εγώ τότε ήμουν ηθοποιός ακόμα. Με άκουσε να τραγουδάω, του άρεσε η φωνή μου και αυθόρμητα με σήκωσε να τραγουδήσω μαζί του στη σκηνή! Τον λάτρεψα! Γίναμε φίλοι, και αργότερα συνεργαστήκαμε στην δισκογραφική μου δουλειά "Πεταλούδα", όπου έγραψε την μουσική στο τραγούδι μου "Δεν φοβάμαι να ζήσω" σε στίχους της Ρεββέκας Ρούσση.

Με τον Σάκη Μπουλά και με τον Γιάννη Ζουγανέλη συνεργαστήκαμε στην τηλεοπτική σειρά "ΤΣΑ". Ο Σάκης κέρδισε την καρδιά μου με την πρώτη ματιά! Λιγομίλητος και κλειστός χαρακτήρας θα έλεγε κανείς, μα με μια βαθιά ματιά γεμάτη αγάπη. Η Φωνή του και η καλλιτεχνική του κατάθεση με συγκινούσαν πάντα πολύ. Έντιμος, αξιοπρεπής άνθρωπος και πολύ υποστηρικτικός στους νέους καλλιτέχνες.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι ένας άνθρωπος που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Όχι μόνο καλλιτεχνικά αλλά και σαν φίλος. Μου στάθηκε σε δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Ήταν δίπλα μου στην απώλεια των γονιών μου και με έχει συμβουλέψει πολλές φορές στα βήματά μου σαν αδερφός. Τον αγαπώ πολύ, τον σέβομαι και τον εκτιμώ για την προσφορά του στην τέχνη και το αστείρευτο χιούμορ του!

Με τον Γιάννη Μπέζο συνεργαστήκαμε στην παράσταση "Σκουπίδια" στο θέατρο "Αθήναιον", όπου έκανε την σκηνοθεσία. Σοβαρός και εμπνευσμένος σκηνοθέτης, επέβαλε την πειθαρχία στην ομάδα του και τον δικαίωσε φυσικά το αποτέλεσμα της παράστασης, που είχε πάει πολύ καλά! Δεν θα ξεχάσω τα πειράγματα και τα γέλια όταν βγαίναμε όλοι μαζί μετά την παράσταση! Είχα περάσει υπέροχα εκείνο το καλοκαίρι. Αξιολάτρευτος και πληθωρικός! Τον θαυμάζω γιατί είναι πάντα ειλικρινής και λέει τα πράγματα έξω από τα δόντια χωρίς να φοβάται τίποτα!

Είμαι πολύ ευγνώμων και τυχερή που συνεργάστηκα με τους παραπάνω ανθρώπους»!

- Σε στεναχώρησε ο θάνατος του Σάκη Μπουλά;

«Ναι...πάρα πολύ. Έφυγε νωρίς. Είχε πολλά ακόμα να δώσει στην τέχνη..

Κάθε φορά που σκέφτομαι τον χαμό του Σάκη βάζω τα κλάματα».

- Τι ονειρεύεσαι στη ζωή σου;

«Ονειρεύομαι να τραγουδάω τραγούδια που θα αγγίζουν τις καρδιές των ανθρώπων και να μπορώ να ταξιδέψω σ όλο τον κόσμο κάνοντας συναυλίες και γνωρίζοντας διαφορετικές κουλτούρες και ξεχωριστούς πολιτισμούς».

- Ποια στιγμή σου θα ήθελες να ξαναζήσεις;

«Την στιγμή που τραγούδησα στο Λονδίνο στο O2 Academy μπροστά σε 'ξένο" κοινό και με αγκάλιασαν με τόση αγάπη! Ήταν μεγάλη επιβράβευση και συγκίνηση για μένα εκείνη η εμπειρία».

- Σε αγχώνει οικονομικά η κρίση που δεσπόζει στο χώρο της τέχνης;

«Ναι φυσικά με αγχώνει. Όχι μόνο η κρίση στον δικό μας τομέα αλλά σε όλα τα επαγγέλματα. Αν και οι πρώτοι που υποφέρουμε είμαστε εμείς οι καλλιτέχνες γιατί ο τομέας της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας πλήττεται περισσότερο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved