Γιάννης Πουλόπουλος: Τα σκληρά χρόνια, ο θάνατος της μητέρας και η μοναχοκόρη του
Showbiz

Γιάννης Πουλόπουλος: Τα σκληρά χρόνια, ο θάνατος της μητέρας και η μοναχοκόρη του

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο από την απώλεια του Γιάννη Πουλόπουλου. Ο πετυχημένος καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών.

Η κατάσταση της υγείας του ήταν επιβαρυμένη, ενώ εδώ και λίγες μέρες, νοσηλευόταν στο Αττικό Νοσοκομείο.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου του 1941. Οι γονείς του κατοικούσαν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μεταξουργείο. Στην αθώα ηλικία των 5 ετών, θα φύγει από τη ζωή η μητέρα του, έτσι ο ίδιος μεγαλώνει μαζί με τον πατέρα του.

Το ταλέντο στου στη μουσική φάνηκε από πολύ νωρίς, αφού το 1962 θα κάνει την πρώτη του προσπάθεια να συνεργαστεί με δισκογραφική εταιρεία, αν και οι πόρτες για εκείνον ήταν κλειστές, όπως θα δηλώσει στις συνεντεύξεις του. Και πράγματι τα καταφέρνει λίγα χρόνια μετά, όταν το 1965 μπαίνει στο στούντιο για να ηχογραφήσει το πρώτο του τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Μπάμπη Δαλιάνη, με τον τίτλο «Κορμί μου πονεμένο».

Αρκετά χρόνια αργότερα και έχοντας ένα πλούσιο βιογραφικό στη δισκογραφία, το 1983 κυκλοφορεί τη δεύτερη ποιητική του συλλογή με τίτλο «Ταξίδι Στο Κέντρο Της Γης», ενώ δεν σταματά να ασχολείται και με τη ζωγραφική, που όπως είχε δηλώσει, ήταν κάτι που τον ξεκούραζε. Την ίδια χρονιά γνωρίζεται με τη μέλλουσα γυναίκα του Μπέττυ και το 1985 γίνεται ο γάμος τους.

Στις 15 Μαΐου 1991 γεννιέται η κόρη του, Αλεξάνδρα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως έκτοτε και σε κάθε του συνέντευξη, ο Γιάννης Πουλόπουλος θα αποφύγει να μιλήσει για την προσωπική του μαζί.

Μάλιστα οι τηλεοπτικές του συνεντεύξεις στη μικρή οθόνη είναι ελάχιστες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved