Γιάννης Πουλόπουλος:Ο Χατζηνάσιος στο gossip-tv:«Ήταν μια μοναδική απόχρωση φωνής»
Showbiz

Γιάννης Πουλόπουλος:Ο Χατζηνάσιος στο gossip-tv:«Ήταν μια μοναδική απόχρωση φωνής»

Έφυγε από τη ζωή στα 79 του χρόνια ο σπουδαίος τραγουδιστής, Γιάννης Πουλόπουλος βυθίζοντας στη θλίψη ολόκληρη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις έντεκα χθες το βράδυ έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Πουλόπουλος, ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής στο Αττικό νοσοκομείο που νοσηλευόταν από τις 21 Αυγούστου.

Σύσσωμο το καλλιτεχνικό στερέωμα θρηνεί για τη μεγάλη αυτή απώλεια. Ο Γιώργος Χατζηνάσιος, αν και δεν είχε την τύχη να συνεργαστεί μαζί του, μιλά με τα πιο θερμά του λόγια.


«Πολύ λυπάμαι, με ξαφνιάζει! Ο Γιάννης Πουλόπουλος δημιούργησε μια σχολή στο θέμα του Ελληνικού τραγουδιού, σαν στιλ. Ήταν μια μοναδική απόχρωση φωνής που ήταν αναγνωρίσιμη ανά πάσα στιγμή από την πρώτη νότα.

Αποστασιοποιήθηκε πάρα πολύ από τα δρώμενα τα καλλιτεχνικά. Είναι ένα δυσάρεστο γεγονός για όλους τους συνθέτες που θα ήθελαν ενδεχομένως να κάνουν μια συνεργασία μαζί του.

Έχει δημιουργήσει ένα καλλιτεχνικό περιουσιακό στοιχείο με τη σπουδαία συνεργασία του με τον Μίμη Πλέσσα που ήταν ο συνθέτης που τον βοήθησε να καταξιωθεί σαν τραγουδιστής. Μια σπουδαία συνεργασία καλλιτεχνών. Θα τον θυμόμαστε όλοι με αγάπη και τα τραγούδια του θα μείνουν για πάντα», είπε φανερά συγκινημένος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved