Γιάννης Πουλόπουλος:Ο Μπιθικώτσης στο gossip-tv:«Υπήρξε σημείο αναφοράς το έργο του»
Showbiz

Γιάννης Πουλόπουλος:Ο Μπιθικώτσης στο gossip-tv:«Υπήρξε σημείο αναφοράς το έργο του»

Μια από τις μεγαλύτερες απώλειες βιώνει η Ελλάδα και ο χώρος της μουσικής αφού ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν είναι πια μαζί μας.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του αλλά όλους όσοι είχαν τη τιμή να συνεργαστούν μαζί του.

Ο γιος του αείμνηστου, Γρηγόρη Μπιθικώτση, μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για τη μεγάλη αυτή απώλεια καθώς έχει να θυμάται πολλά από τις ιστορίες που ο μπαμπάς του, του έλεγε από εκείνη την εποχή.

«Είναι πολύ λυπηρό για αυτόν τον τόπο να φεύγουν από τη ζωή μεγάλοι τραγουδιστές, σημεία αναφοράς με το έργο τους και με την πορεία τους. Η φωνή του Γιάννη Πουλόπουλου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου, μια φωνή που τραγούδησε πολύ μοναδικά και σπουδαία τραγούδια. Μέσα από την καρδιά κου εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του», είπε συγκινημένος.

Γιάννης Πουλόπουλος και Γρηγόρης Μπιθικώτσης ερμήνευσαν δυο τραγούδια με τους ίδιους στίχους αλλά διαφορετικές μελωδίες από τον Θάνο Σοφό και τον Μίμη Πλέσσα.

Ακούστε τα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved