Μυστικός γάμος για πρώην παίκτη του Power of Love: Οι πρώτες φωτογραφίες
Showbiz

Μυστικός γάμος για πρώην παίκτη του Power of Love: Οι πρώτες φωτογραφίες

Μπορεί να μην γνώρισε τον έρωτα στο Power of love ωστόσο πολύ σύντομα συνάντησε τη γυναίκα η οποία του άλλαξε τη ζωή. Ο πρωήνπαίκτης του reality αγάπης παντρεύτηκε πριν από μερικές ημέρες...

Το Power of Love ανήκει πλέον στο παρελθόν για το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, μιας και μετά την προβολή του δεύτερου κύκλου, ο σταθμός αποφάσισε να δώσει τέλος στο ριάλιτι αγάπης.

Αρκετοί ωστόσο από τους παίκτες, απασχόλησαν έντονα τα Μέσα, είτε με τις αποκαλύψεις για την προσωπική τους ζωή, είτε για πράγματα και καταστάσεις που συνέβησαν και δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

Μάλιστα από νωρίς, τα περισσότερα ζευγάρια έδωσαν τέλος στη σχέση τους, μιας και μετά το τέλος του ριάλιτι, κατάλαβαν πως δεν είχαν και αρκετά να μοιραστούν.

Η μεγάλη έκπληξη ωστόσο ήρθε αυτή τη φορά από το instagram. Πρώην παίκτης του Power of Love βρήκε τον έρωτα μετά το παιχνίδι, ενώ κράτησε μυστική την είδηση του γάμου του, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να δημοσιεύσει σχετικές φωτογραφίες.

Ο λόγος για τον Ισαάκ Σεμερτζίδη. Ο πρώην παίκτης του Power of Love, έχει πλέον το δικό του κατάστημα cafe στη Θεσσαλονίκη, ενώ γνώρισε τον έρωτα στα μάτια της Δήμητρας.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από το γάμο του ζευγαριού στην Κέρκυρα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved