Μπάγια Αντωνοπούλου: «Πρεμιέρα το πρωί και γάμο το βράδυ» (pics)
Showbiz

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Πρεμιέρα το πρωί και γάμο το βράδυ» (pics)

Τρέχει και δεν προλαβαίνει αυτή την περίοδο η Μπάγια Αντωνοπούλου, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου βίωσε - όπως όλοι μας- ένα διαφορετικό καλοκαίρι, το οποίο την κράτησε μακριά από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η γνωστή δημοσιογράφος, πλέον μετρά αντίστροφα για την έναρξη της σεζόν, την πρεμιέρα της, αλλά και για τη... γαμήλια τελετή.

Η παρουσιάστρια, που λατρεύει τον τόπο της, ήταν ιδιαίτερα προσεκτική αυτό το καλοκαίρι, ενώ μεγάλο «αγκάθι» ήταν για εκείνη η απόσταση που έπρεπε να κρατή­σει από τους αγαπημέ­νους της: «Δεν έκανα φέτος αγκαλιές στον παππού και στη γιαγιά. Ήταν δύσκολο καλοκαί­ρι. Και αυτό με πόνεσε, όμως πάνω από όλα σκεφτόμουν πως πρέπει να τους προστατέψω, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι μας για να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης», δηλώνει στην «Οn Time» και προ­σθέτει: πως «οι διακοπές στο χωριό μου ήταν διαφορετικές, μακριά από συνωστισμό! Όμως και πάλι ήμουν χαρούμενη που βρέθηκα στο δικό μου παράδεισο».

Ταυτόχρονα απο­καλύπτει πως αυτή την περίοδο ετοι­μάζεται για...γάμο: «Θα παντρέψω την κολλητή μου στις 5 Σεπτεμβρίου. Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Αναβάλαμε το γάμο γιατί αρχικά τον είχαν προγραμματίσει τον Ιούνιο και τελικά αφού μειώθηκαν οι καλεσμέ­νοι θα γίνει τον Σεπτέμβριο».

Η Μπάγια Αντωνοπούλου ξέρει από τώρα τι θα κάνει στις 5 ΣεπτεμΒρίου.
Την ίδια μέρα η Μπάγια Αντωνοπούλου ξεκινά εκπομπή στο ραδιόφω­νο των «Παραπολιτι­κών» μαζί με τον Σωτήρη Ξενάκη:«Το πρωί θα κάνουμε πρεμιέρα και το βράδυ έχω γάμο», είπε χαριτολογώντας, ενώ δήλωσε πολύ χαρούμενη για τη νέα συνεργασία: «Θα ξεκινήσουμε κάτι πολύ όμορφο μαζί με τον Σωτήρη Ξενάκη τα Σαββατοκύριακα. Ανυπομονώ και χαίρομαι πολύ που θα ανήκω κι εγώ στην οικογένεια των "Παραπολιτικών"».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved