Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντησή της, όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα (pics)
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντησή της, όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα (pics)

To "Love It" είναι η νέα πρόταση του ΣΚΑI για τη νέα σεζόν. Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέλαβε τη δική της εκπομπή στο σταθμό και απάντησε σε όσα ακούστηκαν.

Η Κρητικιά παρουσιάστρια κατέφθασε στην Αθήνα, έτοιμη να μπει στον μεγάλο ανταγωνισμό των ιδιωτικών σταθμών. Η νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μετρά πλέον μέρες από την πρεμιέρα της, ενώ απαντά σε όλα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στο "7 Μέρες TV", απαντώντας στα όσα γράφτηκαν για την αλλαγή στην εικόνα της αλλά και για την εκπομπή της η οποία θα προβάλλεται στη θέση του Γιώργου Λιάγκα.

Ισχύει ότι σου ζητήθηκε να αλλάξεις πολλά πράγματα από το προσωπικό σου στιλ για να «ταιριάξεις» στο προφίλ του σταθμού;

Αλίμονο αν άλλαζα ταυτότητα, για να ταιριάξω κάπου. Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα που έχω στο πλευρό μου μια ομάδα κορυφαίων επαγγελματιών-συνεργατών οι οποίοι πιστεύουν σε μένα, αντιλαμβάνονται απολύτως την προσωπικότητα μου και νοιάζονται να την αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι της γνώμης ότι, αν επιδιώκεις να αλλάξεις για να πετύχεις, τότε σίγουρα θα αποτύχεις.


Πως νιώθεις που μπαίνεις σε μια ζώνη στην οποία προκάτοχός σου ήταν ο Γιώργος Λιάγκας;

Δεν σκέπτομαι ούτε συγκρίνω ποιος ήταν πριν από εμένα ή θα είναι κάποια στιγμή ύστερα από εμένα. Εστιάζω στο τι θα κάνω εγώ εκεί που θα βρίσκομαι. Ο κόσμος μας κρίνει για το τώρα. Δεν μπαίνω στη λογική ότι οι ζώνες έχουν ετικέτα. Το θεωρώ άδικο και άσχημο να γίνονται συγκρίσεις, ιδίως με ανθρώπους που έχουν χρόνια εμπειρίας στις πλάτες τους. Σέβομαι τους επαγγελματίες που σε καθετί που αναλαμβάνουν δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Το αν πάει καλά ή λιγότερο καλά, αυτό ο κόσμος θα το κρίνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved