Ελεάννα Τρυφίδου: Έχασε 40 κιλά και ποζάρει με μίνι λευκό φόρεμα!
Showbiz

Ελεάννα Τρυφίδου: Έχασε 40 κιλά και ποζάρει με μίνι λευκό φόρεμα!

H Ελεάννα Τρυφίδου κατάφερε να χάσει 40 κιλά και είναι πια αγνώριστη. Η δημοσιογράφος με πείσμα και θέληση έχει χάσει πολλά κιλά και είναι μισή πια!

Έχασε 40 κιλά και προσπαθεί να χάσει κι άλλο με σωστή διατροφή και περπάτημα…

Μετά την απώλεια αυτών των κιλών η Ελεάννα Τρυφίδου φορά τα ρούχα που λατρεύει και όπως θα δείτε και εσείς της ταιριάζουν πολύ!

Η ίδια σ’ έναν πρόσφατο απολογισμό της μέσω Instagram ανέφερε: «21/7/2017-21/7/2020 Τρία χρόνια. Τρία χρόνια από τότε που αποφάσισα να αλλάξω τον εαυτό μου. Συνολικά ΗΤΑΝ 37 κιλά μείον. Ο τελευταίος χρόνος όμως ήταν δύσκολος. Απώλειες πολλές ... οδυνηρές.

Η κάθε απώλεια ήταν κι ένας θάνατος μικρός η μεγάλος. Θάνατος γονιού, φίλων, σχέσεων, αυτοεκτίμησης, εμπιστοσύνης στους ανθρώπους και κυρίως στον εαυτό μου. Πολλές φορές αυτή η γ@@@@@@ πόρτα του ψυγείου άνοιξε. Ήταν μια διέξοδος. Ευτυχώς όταν τα επιπλέον κιλά έγιναν 5 κοίταξα στον καθρέφτη και είπα ΟΧΙ δεν θα το ξανακάνω ποτέ αυτό στο σώμα και την ψυχή μου. Θέλω να νιώθω καλά και Σ αυτό το σώμα νιώθω.

Όχι γιατί μου το είπε κάποιος αλλά γιατί αυτό γουστάρω. Έτσι όλα ξεκίνησαν από την αρχή. Γιατί κυρίως το χρωστάω σε μένα. Γιατί ο αγώνας των κιλών είναι μεγάλος και ψυχοφθόρος. Είναι μαραθώνιος. Κάθε γραμμάριο είναι μια μεγάλη νίκη κι αυτές τις νίκες τις θέλω. Μόνο όσοι δίνουν αυτή την καθημερινή μάχη το καταλαβαίνουν. Έτσι λοιπόν σήμερα τρία χρόνια μετά είμαι στο ίδιο σημείο με πέρσι δηλαδή 33 κιλά μείον και είμαι περήφανη.

Και βέβαια πάντα δίπλα μου ο @xenos_diet και ο Τάσος που με τράβαγε να περπατάμε 8 χλμ στην καραντίνα όταν ήθελα να μείνω για πάντα αγκαλιά με το Netflix στον καναπέ. Η ζωή είναι ωραία ακόμα και όταν έρχονται οι κρίσεις πανικού η αβεβαιότητα για το αύριο. Tomorrow is another day έχει πει άλλωστε και η θέα Σκαρλέτ Ο Χαρά. #photooftheday».

Η αλλαγή της είναι μεγάλη και πια φορά και μίνι λευκό φόρεμα και είναι αγνώριστη!

Δες την στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved