Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φώτο της πεθεράς της από την Άνδρο είναι ένα όνειρο!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φώτο της πεθεράς της από την Άνδρο είναι ένα όνειρο!

Η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη, η Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου, λατρεύει τις φωτογραφίες που απεικονίζουν το απέραντο γαλάζιο και αυτή τη φορά μας έδειξε την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία που τράβηξε η ίδια!

Η Λιλίκα Μαντζίκα, η οποία αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις βουτιές της στα Άχλα της Άνδρου, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από την αγαπημένη παραλία της Ελένης Μενεγάκη και η παρουσιάστρια που είναι λάτρης του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης ήταν από τα πρώτα άτομα που της έκαναν like!

H Eλένη Μενεγάκη, όπως είχε αναφέρει και μέσα από την εκπομπή "Ελένη, θαυμάζει την πεθερά της για την καλλιτεχνική της δραστηριότητα και η πρώτη φορά που τις είδαμε μαζί ήταν όταν η μητέρα του συζύγου της συμμετείχε στην έκθεση φωτογραφίας του Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης της Άνδρου.

Οι δύο γυναίκες τότε είχαν αγκαλιαστεί και φιληθεί, δείχνοντας δημόσια την υπέροχη σχέση που έχουν!

Η Λιλίκα Παντζοπούλου λοιπόν εμπνέεται από τις θάλασσες της Άνδρου και τις φωτογραφίζει… έτσι έκανε και αυτή τη φορά και όπως θα δεις στην παρακάτω gallery η νέα φωτογραφία της από τα Άχλα είναι συγκλονιστική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved