Χρήστος Μενιδιάτης: Συγκινεί με την εξομολόγησή του για τον πατέρα του
Showbiz

Χρήστος Μενιδιάτης: Συγκινεί με την εξομολόγησή του για τον πατέρα του

O Χρήστος Μενιδιάτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Not και αναφέρθηκε στον αείμνηστο πατέρα του και πόσο τυχερός ήταν που στα πρώτα του βήματα ήταν δίπλα του.

Συγκεκριμένα είπε ο τραγουδιστής: «Είμαι πολύ τυχερός που τον είχα δίπλα μου μέχρι που έφυγε. Πιστεύω κέρδισα πάρα πολλά όχι μόνο όσον αφορά τη σχέση πατέρας προς γιου αλλά και έναν άνθρωπο με τόση εμπειρία πάνω στη ζωή με τόση σοφία που είχε αποκτήσει από όλα αυτά που είχε δει. Ότι του συνέβαινε γι’ αυτόν ήταν μάθημα ζωής».

Όσο για τα νέα μέτρα που έχουν ληφθεί για τα νυχτερινά κέντρα λόγω του κορονοϊού είπε:

«Αυτό είναι μία μικρή απάτη. Αυτό είναι ένα μικρό λάθος, το οποίο καλό είναι αυτοί που το αποφάσισαν να το διορθώσουν. Δεν γίνεται πάνω σε αυτή τη βάση να λειτουργήσει η νυχτερινή διασκέδαση. Έκαναν λάθος και νομίζω ότι πρέπει να το καταλάβουν και να το διορθώσουν γρήγορα. Το ότι υπάρχει πρόβλημα, το σέβομαι. Καλύτερα να τα κλείσουν, το 7 με 12 είναι κοροϊδία, γιατί γίνεται μόνο και μόνο για να μην τα κλείσουμε και μην πάρουν οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη τα 530€ τον μήνα να ζήσουν την οικογένειά τους»!

Δείτε όλα όσα είπε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved