Τον αναγνωρίζεις; Μόνο τα μάτια δεν έχουν αλλάξει! Θα πάθεις πλάκα
Showbiz

Τον αναγνωρίζεις; Μόνο τα μάτια δεν έχουν αλλάξει! Θα πάθεις πλάκα

Θα σε πάμε χρόνια πίσω, τότε που τα μουσικά realities ήταν στα φόρτε τους! Υπήρξε λοιπόν ένας από εκείνους τους παίκτες που η φωνή του, αν και σήμερα δεν ασχολείται με το τραγούδι, αναδείχτηκε μέσα από αυτά.

Και πίστεψε με, βλέποντας τον το μόνο που δεν έχει αλλάξει στην εμφάνισή του από τότε είναι τα μάτια, πώς λέει και το τραγούδι «χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», ε… ακριβώς αυτό.

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Πρόκειται λοιπόν για τον Νότη Χριστοδούλου.

Και ναι, μιλάμε για τον νικητή του πρώτου Fame Story και όχι, ο Νότης δεν κάνει καριέρα στο τραγούδι. Και δεν έχει αλλάξει μόνο επαγγελματική πλεύση αφού όπως κι εσύ βλέπεις δεν έχει μείνει τίποτα που να θυμίζει εκείνο το νεαρό αγόρι.

Έχει κόψει τα μαλλιά του, έχει αφήσει πλέον μουστάκι και το γκρίζο χρώμα τον κάνει ακόμη πιο γοητευτικό. Ε… έχουν περάσει και κάμποσα χρόνια από τότε!

18 χρόνια μετά λοιπόν μπορεί να μην έχει χάσει τίποτα από τη γοητεία του, όμως έχει υιοθετήσει ένα τελείως διαφορετικό look.

Όσο για το επάγγελμά του, πλέον δεν έχει καμία σχέση με το τραγούδι και τη μουσική αφού ασχολείται με τον Interior design και μάλιστα με επιτυχία.

«Έφυγα από το τραγούδι γιατί εκείνο με έδιωξε. Δεν ήμουν ταλαντούχος για να μπορώ να υποστηρίξω κάτι τέτοιο και ήξερα ότι θα είχα κάποιο ταβάνι, και έτσι το σταμάτησα πριν αρχίσει να μη μου αρέσει αυτό», είχε δηλώσει ο ίδιος.

Δες κι άλλες φωτογραφίες στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved