Μουτάφη: Μιλά για το νέο της ξεκίνημα - Η επιχείρηση που πέρασε στα χέρια της
Showbiz

Μουτάφη: Μιλά για το νέο της ξεκίνημα - Η επιχείρηση που πέρασε στα χέρια της

Η Ελισάβετ Μουτάφη, τους τελευταίους μήνες, βιώνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και η χαρά της δεν κρύβεται.

Η γνωστή ηθοποιός ανέλαβε τον οίκο μόδας του θείου της, Μάκη Τσέλιου, μια κίνηση η οποία, όπως τονίζει, της δημιούργησε αρκετό άγχος, ενώ παράλληλα την της πρόσφερε αρκετή ικανοποίηση για κάτι που αγαπά πολύ.

«Είναι ένας σχεδιαστής, ένα όνομα που μετράει πάρα πολλά χρόνια. Είναι από τους πρώτους, μαζί με τον Βασίλη Κουρκουμελή (Βilly Βο), που έκαναν πράγματα στη μόδα, τα οποία δεν ξέραμε καν τι σημαίνουν στην Ελλάδα, κι αυτό το έχω ζήσει από παιδί, το ξέρω καλά, το έχω βιώσει. Από τότε έκαναν επιδείξεις και σόου, σε μαγαζιά στο εξωτερικό», αναφέρει στο περιοδικό "Λοιπόν".

Η Ελισάβετ Μουτάφη αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια: «Όταν ήμουν παιδάκι, με ρωτούσαν αν θα γίνω ηθοποιός γιατί διάβαζα ποιήματα στο σχολείο, κάναμε τις θεατρικές παραστάσεις κι εγώ... 'Όχι, εγώ θα γίνω σχεδιάστρια μόδας".Ήταν κάτι που υπήρχε στο μυαλό μου, η μόδα... «μπουσούλαγε», κι αυτό το θυμάμαι παιδί, γιατί μπουσούλαγα κι εγώ, θέλω να πω ήμουν πολύ μικρή», αναφέρει, ενώ περιγράφει στο πως έφτασε ο οίκος μόδας στα χέρια της.

Η Ελισάβετ Μουτάφη αποκαλύπτει: «Όταν μου το πρότεινε ο θείος μου, πρόσφατα, ήταν πολύ ευγενικό, αλλά και φοβερό, είμαι αγχωμένη μ' αυτό, δεν είναι απλό, εννοώ και ψυχολογικά. Βέβαια, αυτό με βοηθάει πάντα και στη σκηνή, δηλαδή άμα δεν έχω άγχος, δεν έχει νόημα, εννοώ δεν είμαι εγώ, δεν έχω την απόδοση, είναι δημιουργικό το άγχος μου. Όταν μου το πρότεινε, έτσι ένιωσα, πήρα μια μεγάλη ανάσα και είπα,"πάμε", αλλά θα είσαι δίπλα μου, δεν υπάρχει περίπτωση,..κι εκείνος απάντησε:"Εννοείται ότι θα είμαι δίπλα σου". Έχω και τη μητέρα μου κοντά μου και τώρα κάνουμε κάτι πολύ σπουδαίο, πέρα από την υψηλή ραπτική, αν όλα πάνε καλά με τον κορονοϊό, θα κάνουμε και μια επίδειξη, αλλά παράλληλα έχουμε και μια σειρά ρούχων, σχέδια που μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, που είναι πολύ προσιτά σε τιμές, αντρικά και γυναικεία, για να μπορούν να προσεγγίσουν όλοι το καλό ρούχο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved